2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید هی میگی اینجام درد میکنه اونجام درد میکنه ی جا خوندم نوشته بود باعث میشه بعد ی مدت بی تفاوت بشن ...

من ی بارم نگفتم جاییم درد میکنه اخه کلا چندماه باهمیم امروز اولین بار بود خاستم ببینم چیکار میکنه 

بخدا اولین بار بود 

خب پس ادم رابطه نیست چون میگی چند ماهه با همید واسه حفظ حفظ ظاهر هم باید یه چیز بهتری میگفت اگر وقت و زمان و احساساتت برات مهما از همچین رابطه ای فاصله بگیر 

خب پس ادم رابطه نیست چون میگی چند ماهه با همید واسه حفظ حفظ ظاهر هم باید یه چیز بهتری میگفت اگر وقت ...

اره مثلا عشقم میگه قربون صدقه میره بعد آدم انتظار داره این موقع مهربون تر بشه ولی ....

وا بارت اول بوده چرا اینجوری کرده؟قبلا ک پیشش بودی مریض نبودی؟

بابا ی بار پ بودم حالا شانس دلش پیاده روی خاست من بااینکه خیلی اوضام خراب بود اون لحظه رفتم بعد اندازه ی ساعت پیاده روی کردیم دور تند من یهو کم آوردم از کیفم ی ژلوفن خوردم متوجه هم شد دلیلش چیه ها 

بعد خودش ۳ شبه معده درد شدید داره هی میاره،بالا

این از اون شوهرا میشه که زن درد داشته حریص باشه خسته باشه میکهذهمیشه همینی!!!! یعنی درک شعور ببخشسن صفر باهاش خواستی بمونی بدون تنهایی وقت خستگیا دردها… خودش از مادرشوهر و خواهرشوهر بدتره با این زبون

این از اون شوهرا میشه که زن درد داشته حریص باشه خسته باشه میکهذهمیشه همینی!!!! یعنی درک شعور ببخشسن ...

بعد اینکه جوابمو دید نوشت فداتبشم تاج سرم آخه بعد اینکه نیششو زد