2777
2789
عنوان

خواستگار

1127 بازدید | 73 پست

خانوما بیاید بگید چطوری خواستگار پیدا کنیم و چه رفتاری داشته باشیم مثلا توی مهمونی ها یا بیرون تو اجتماع یا....

بیایید از تجربه هاتون بگید😉

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     

همچین تجربه هایی ندارم خوشبختانه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین دهه هشتادیا چیکا میکنن همون کار و بکن 😂

دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم و تلاش کردم خدایا هدیه هاتو از من نگیر♥️                                                                           (شما لایق بهترین های فراموش نکن تو یک بار زندگی می‌کنی و حقته که بهترین زندگی رو تجربه کنی و برای خودت باشی امیدوارم از خودگذشتگی بیهوده نکنید!!!) حسابی الله ☝🏻         نی نی یار عزیز چی میخوای از جون من این پنجمین کاربریه که تعلیق میکنی والا قدیم حق گفتن آزاد بود من هر حرفی لازم باشه میزنم هر چقدر میخوای بازم تعلیق کن🖐🏻
ببین دهه هشتادیا چیکا میکنن همون کار و بکن 😂

والا ما بلد نیستیم از این کارا😂

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
نهات مه شوی بکین

چی😐

والا ما بلد نیستیم از این کارا😂

گیرت نمیاد پ خاهر😂

دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم و تلاش کردم خدایا هدیه هاتو از من نگیر♥️                                                                           (شما لایق بهترین های فراموش نکن تو یک بار زندگی می‌کنی و حقته که بهترین زندگی رو تجربه کنی و برای خودت باشی امیدوارم از خودگذشتگی بیهوده نکنید!!!) حسابی الله ☝🏻         نی نی یار عزیز چی میخوای از جون من این پنجمین کاربریه که تعلیق میکنی والا قدیم حق گفتن آزاد بود من هر حرفی لازم باشه میزنم هر چقدر میخوای بازم تعلیق کن🖐🏻