2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما ازدواج کردی ؟ یا مجردی ؟  اگه ازدواج کردی که زندگی گوه خودتون رو به بقیه تعمیم نده اگه مجر ...

شما اینطور فکر کنید که دستم به گوشت نمیرسه

من مسئول تفکرات شما نیستم

ولی جهت اطلاع همین چند روز پیش فهمیدم یه خواستگار پیدا شده باز 

رفتم داد و قال راه انداختم و همه رو تهدید کردم تو خونه

ولی شما فکر کن نمیرسه من نه مسئول فکر شمام و نه ضامن تفکر شما

از نظر من مودب و سر سنگین همیشه یه لبخند ملیح داشته باش به خودت برس اما شیک و ساده سعی کن تو مهم ...

راستی اینجا که گفتید تو جمع از گوشی استفاده نکن من بعضی موقع ها گوشیم رو چک میکنم مگه مشکلی داره؟😐

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
مرسی    

بین ولی درسته من از آقایون بدم میاد و نسبت به همشون بدبینم به جز عموم و یکی دونفر دیگه

ولی تو اگه از یه نفر خوشت میاد سعی کن یه جورایی بهش برسی 

من پشمام از ازدواج میریزه ولی اگه میخوای ازدواج کنی و یکی دوست داری برو بهش بگو

من اینجا همه هیزند مردا بیشعورند اذیت میکنند مردسالار و قلندرند اصلا همه کارا به عهده خانوماند ببینند تو یه چیزی خانومی هست ازشون بهتره سعی میکنند از اون بزنند جلو نزنندم توهین میکنند

من با اینا بزرگ نشدم اصلا تربیتم با اینا فرق داره همچیم حتی تیپم

ولی من تو تهران رو کسی کراش زدم که ورای این ویژگی های بد بود بهش نگفتم ولی پشیمون بودم

ولی اینجا دوباره کاری کردند که نه تنها اون حس تنفر به پسرا بدترشده از اون پسره هم تازه بدم میاد میخوام سر به تن هیچ مردی هیچ نری نباشه 

ولی این فکر منه و تو هم شخص دیگه ای و یه فکر دیگه ای فکر نکن یه مردی بیاد زندگیت خوشبختت میکنه نه

تو هم باید اونو خوشبخت کنی 

فکر نکن اون بیاد زندگیت گل و بلبل میشه نه اتفاقا شاید سخترم شد ولی تو باید خودتو به اون آماده کنی 

همه چیز فیتی فیتیه 

من مطالعه زیاد کردم و این باعث شد توی جمع ها حرف مفید برای گفتن داشته باشم .به همین ترتیب دارای خواستگار شدم.البته قبلشم میومدن چون یه جا ثبت نام کرده بودم خانومه معرف بود.منتهی اونا اصلا اعتقاداتشون بهم نمیخورد

شما اینطور فکر کنید که دستم به گوشت نمیرسه من مسئول تفکرات شما نیستم ولی جهت اطلاع همین چند روز پی ...

قطعا راست میگی و خواستگار هم داری 

خواستم بهت بفهمونم توهین یعنی چی

قطعا راست میگی و خواستگار هم داری  خواستم بهت بفهمونم توهین یعنی چی

من با شما کاری ندارم روی شما هم ریپلی نزدم

ولی اینکه میگی دستت به گوشت نمیرسه مطمئنا هر دختری خواستگاری داره یکی کمتر یکی بیشتر

من خودم تو تبریز خواستگار زیاد دارم ولی اعتماد اصلا صفر 

حالا میخوای باور کنید میخوای نکنید

و اینکه فکر کنم انقدر جذاب هستم که چندباری منظور سه بار از صحنه و حادثه تجاوزی که بهم پیش میومد فرار کردم یا انقدر جذاب هستم که با وجود اینکه وحشی بازی در میارم و زود عصبی میشم بازم طرف مقابل بیشعور اومده به بابام گفته از دخترتون خوشم میاد جهت امرخیر 

اگه جذاب نبودم که اینطور نمیشد

من نمیخواستم بگم اینکه شما شوهر کردید و فکرتون اینکه کسی که نمیخواد ازدواج کنه جذاب نیست گفتم فکرتون کامل اشتباست 

اینجا یک سایته و اینکه همه حق اظهار نظر دارند نه تعرض به افکار عمومی افراد دیگه پس هر کسی حق بیان اضهار نظر داره اینطور نیست؟

من نه کاری به افکار عمومی دارم نه نظر شما رو راجب فکرم پرسیدم اگه ناراحتید دیگه مشکل شماست 

روز خوش👋

من با شما کاری ندارم روی شما هم ریپلی نزدم ولی اینکه میگی دستت به گوشت نمیرسه مطمئنا هر دختری خواست ...

انقدر تایپ کردی که چی رو به من بگی ؟! 

من دارم میگم حق نداری به متاهل ها توهین کنی بگی زندگیشون گوه برداشته 

حالا بشین هی تایپ کن 

یه کلام بگو ببخشید خودت و بقیه رو راحت کن بابا