2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 73 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اخلاق و اجتماعی باش حتی اگه تو اون جمع از کسی خوشت نمیاد باز کسی هست که تو رو به سوژه مورد نظر مع ...

مثلا من نمیدونم من تو جمعی که هستم سر سنگین باشم بهتره یا راحت و صمیمی باشم بهتره؟

آخه من تو جمع های خودمونی شوخ و شلوغ کن هستم تو جمع های دیگه مودب یکم آروم هستم😁 فکر کنم واسه همینه😂

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
قانع شدم مرسی😂

خواهش

ولی نگاه بکن به کسایی که ازدواج کردند همه از دم زندگی گوه ولی وانمود میکنند اصلا ازدواج کردند پرنده خوشبختی و اینجور چرت و پرتا اومد رو شونشون

همه از دم یا از بی پولی مینالند یا کتک شوهر بیماری های بعد شوهر کردن نق نق بچه غذا گذاشتن حمالی کردن برای شوهر در صورتی که اون حق داره آویزونت کنه این حقم از کجا میاد الله اعلم

البته اینکه زندگی سیاه فامیلا رو میبینم و بقیه هم دلیل بر این نوع تفکرمه وگرنه مامان خودم میگه با به دنیا اومدن من زندگی براش قابل تحمل تر شد و احساس خوشبختی کرد 

گفتم مردا تا چه حد تباهند خودتو به درد سر نندازی 

سکه شده سی و چند تومن.من یکی خودم دیگه عمرا زن بگیرم.میخوام عقاب تنها باشم تو اوووووج🦅

اتفاقا اطراف ما هم عقاب ها زیاد هستن 

ولی خیلی تو اوج هم بری خسته میشی😂

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
مثلا من نمیدونم من تو جمعی که هستم سر سنگین باشم بهتره یا راحت و صمیمی باشم بهتره؟  آخه من تو ...

دیگه تشخیص باید بدی 

با بزرگترا خانومانه و محترمانه با همسن خودت شوخ طبع 

ولی هر دو حالت از تعادل خارج نشو آقا ما با این روش تا قبل ازدواجم یه صد تا خواستگار شامل حضوری و تلفنی داشتیم 

اگر خدا بخواد دوتا قلب رو بهم برسونه اینکارو میکنه حتی اگه به اندازه کهکشان ها بینتون فاصله باشه

چقد قشنگ بود😍

خواهش ولی نگاه بکن به کسایی که ازدواج کردند همه از دم زندگی گوه ولی وانمود میکنند اصلا ازدواج کردند ...

شما ازدواج کردی ؟ یا مجردی ؟ 

اگه ازدواج کردی که زندگی گوه خودتون رو به بقیه تعمیم نده اگه مجردی که خب گربه دستش به گوشت نمی‌رسه و ...

دیگه تشخیص باید بدی  با بزرگترا خانومانه و محترمانه با همسن خودت شوخ طبع  ولی هر دو حالت ...

مرسی  

خوشبخت بشی    

ممنونم همچنین