2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 73 پست

از نظر من

مودب و سر سنگین

همیشه یه لبخند ملیح داشته باش

به خودت برس اما شیک و ساده

سعی کن تو مهمونیا کمک کنی این مهمه😂

زیادیم امل نباش با کسایی که میشناسی و صمیمی هستی شوخی کن حرف بزن

تو جمع اصلا از گوشی استفاده نکن😂این بخشش جریان داره

قبل از حرف زدن حتما تو دهنت مزه مزه اش کن من زیاد سوتی دادم یادم میفته میخوام بمیرم

حتما حتما حتمااااااااااااااا پر انرژی باش حتمااااااا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوست پسر نداشته باشی خواستگار پیدا میکنی.اصلا انگار دوست پسر برکت خواستگارو میبره

اهل دوست پسر واینا نیستم ولی خب اونا که دوست پسر دارن خواستگار دارن یا نهایتش با دوست پسرشون ازدواج میکنن😂😐 

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
گیرت نمیاد پ خاهر😂

چرا پس😂

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
بنظر من که دختر باید به ظاهرش خیلی برسه ، مرحله اول اینه بعد بره سراغ اخلاقش که مودب باشه و با وقار ...

به ظاهرم میرسم خوش پوش هم هستم برخوردم هم با بقیه خوبه 

از نظر من مودب و سر سنگین همیشه یه لبخند ملیح داشته باش به خودت برس اما شیک و ساده سعی کن تو مهم ...

تو مهمونی ها کمک میکنم مهمونی نیست که من نشسته باشم اتفاقا پر انرژی هم هستم 

به ظاهرم میرسم خوش پوش هم هستم برخوردم هم با بقیه خوبه 

پس پیدا میشه ان شاءالله جای خوبی

من خودم تا قبل ۱۹ سالی یه خواستگار اگه پیدا شه🤣۲۰ به اونور که قیافم فرق کرد سیل خواستگار راه افتاد البته بیشترشون فامیل بودن تازه نارحتم شدن بعضی ها از اینکه نه گفتیم ، تا اینکه قسمت یکی شدیم😃

خواستگار دلبخواه خوبه نه فقط خواستگار

اتفاقا منم میگم مناسب باشه از هر لحاظی 

ول کن باو ازدواج چیه بعدش یه ... خالی میاد زندگیتو زهر میکنه بدبختت میکنه سرتم منت میذاره

مستقل باش خودت باش تحصیلم کنی بعد بری سرکار نمیان نمیان خفناشون میاد

من دانشگاه نرفتم هر کی تو جوب دست و پا میزنه میخوان بیان خواستگاری😐

ول کن باو ازدواج چیه بعدش یه ... خالی میاد زندگیتو زهر میکنه بدبختت میکنه سرتم منت میذاره مستقل باش ...

قانع شدم مرسی😂