دوستان عزیز یک موقعیت کاری برام تو مشهد پیش اومده البته بگم خودم متولد تهرانم ولی خونواده ام اصالتا مشهدی هستن و اونجا تو بلوار سجاد خونه داریم و هر ساله عید و حتی تابستون پدر و مادرم میرن مشهد به بهونه زیارت اینجا یک دایی و یک عمو و یک خاله و یک عمه دارم و بقیه مشهدن من دانشگاهم مشهد بودم چند نفر از دوستانم اونجا مجوز یک کلینیک کاشت مو رو گرفتن البته من خودم بیوتی تراپیست هستم و خواهرم هم اینجا مرکز لیزر راه اندازی کرده تو مشهد با پولی که تو تهران رهن و اجاره می دیم می شه تو یکی از بهترین مناطقش ملک رو خرید به نطرتون برم مشهد بهتره یا تهران ؟ الان موندم با پولی که چندین سال کار کردن به دست آوردم چی کار کنم ؟ اینجا بمونم یک آپارتمان کوچیک با یک ملک تجاری اجاره کنم یا برم مشهد بک ملک تجاری تو سجاد بخرم و حتی میشه یک آپارتمان هم خرید به نطرتون پشیمون نمیشم بعد از ۲۶ سال زندگی تو تهران
لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه
آهان چوخ گوزل الله سیزی حفظ السین الله آمانیندا اولاسیز۰❤❤
😘😘😘😘😘
لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه