2777
2789
عنوان

تهران بهتره یا مشهد

2699 بازدید | 77 پست

دوستان عزیز یک موقعیت کاری برام تو مشهد پیش اومده البته بگم خودم متولد تهرانم ولی خونواده ام اصالتا مشهدی هستن و اونجا تو بلوار سجاد خونه داریم و هر ساله عید و حتی تابستون پدر و مادرم میرن مشهد به بهونه زیارت اینجا یک دایی و یک عمو و یک خاله و یک عمه دارم و بقیه مشهدن من دانشگاهم مشهد بودم چند نفر از دوستانم اونجا مجوز یک کلینیک کاشت مو رو گرفتن البته من خودم بیوتی تراپیست هستم و خواهرم هم اینجا مرکز لیزر راه اندازی کرده تو مشهد با پولی که تو تهران رهن و اجاره می دیم می شه تو یکی از بهترین مناطقش ملک رو خرید به نطرتون برم مشهد بهتره یا تهران ؟ الان موندم با پولی که چندین سال کار کردن به دست آوردم چی کار کنم ؟ اینجا بمونم یک آپارتمان کوچیک با یک ملک تجاری اجاره کنم یا برم مشهد بک ملک تجاری تو سجاد بخرم و حتی میشه یک آپارتمان هم خرید به نطرتون پشیمون نمیشم بعد از ۲۶ سال زندگی تو تهران

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه

برو مشهد  تهران جای موندن نیست ما که از مشهد راضی هستیم

یه زن یا هزار مشکل وسخت جونی برادر شوهرم تالاسمی ماژور دیابتیه و نارسایی قلبی و ریوی ۱۵ ساله خون دل بزرگش کردم چه شب تا صبح بیمارستان بغلم بعد از  تزریق خون یا دسفرال میلرزید چه خون دل ها خوردیم تا رسید به ۱۵ سالگی  چه شب تا صبح دنبال دارو نبودم دنبال دکتر نبودم اتاقش به جای تخت نوجوان تخت بیمارستان با دستگاه اکسیژن  هست چه شب هایی که میلرزید وبیهوش تو بغلم بود  هر دوچرخه که میدید اون شب برای من و شوهرم ماتم بود درمانده ترینم از ارزوهایی که گفته و نوشته مینویسم دوست دارم برم کوه دوست دارم دوچرخه داشته باشم دوست دارم کاکائو بخورم دوست دارم تخمه بخورم فوتبال نگاه کنم دوست دارم زنداداشم به جای کیف دارو برام کیف ورزشی بزاره دوست دارم یه شب بدون ترس از ...بخوابم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان کدوم شهری

گفتم تهران

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه
خیلی سخته  خودت به دلایل رفتن و نرفتن وزن بده و بعد تصمیم بگیر  من مهاجرت کردم شیراز مثل ...

شماهم ازتهران رفتی ؟

والا من تهران نیومدم ولی مشهدیم طرف بالا شهر خوبه وضعیتش فکر نکنم پشیمون بشین

خونه ما طلاب هست من که راضی هستم وکیل اباد بودیم به خاطر نزدیکی به گمرک  وراه اهن نقل مکان کردیم به طلاب

یه زن یا هزار مشکل وسخت جونی برادر شوهرم تالاسمی ماژور دیابتیه و نارسایی قلبی و ریوی ۱۵ ساله خون دل بزرگش کردم چه شب تا صبح بیمارستان بغلم بعد از  تزریق خون یا دسفرال میلرزید چه خون دل ها خوردیم تا رسید به ۱۵ سالگی  چه شب تا صبح دنبال دارو نبودم دنبال دکتر نبودم اتاقش به جای تخت نوجوان تخت بیمارستان با دستگاه اکسیژن  هست چه شب هایی که میلرزید وبیهوش تو بغلم بود  هر دوچرخه که میدید اون شب برای من و شوهرم ماتم بود درمانده ترینم از ارزوهایی که گفته و نوشته مینویسم دوست دارم برم کوه دوست دارم دوچرخه داشته باشم دوست دارم کاکائو بخورم دوست دارم تخمه بخورم فوتبال نگاه کنم دوست دارم زنداداشم به جای کیف دارو برام کیف ورزشی بزاره دوست دارم یه شب بدون ترس از ...بخوابم 
فقط مشهد.. 

شما مشهدی ؟

شما مشهدی ؟

عزیزم تهران جای خوبیه برای کار ولی مشهد جای خوبیه برای موندن و کار کردن 

تبریز شیراز واصفهان  فقط بمونی راحتی زندگی کردن