2777
2789
عنوان

تهران بهتره یا مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 2703 بازدید | 77 پست
باید ببینی روحیه خودت چیه چی دوس داری، مثلا من عمرا بتونم جایی جز تهران زندگی کنم ولی بعضیا سریع عاد ...

من که خودم متولد تهرانم دبستان و دبیرستان اینجا بودم فقط دانشکاه رفتم مشهد که خب به نظرم خیلی خوب بود از مشهد هم چون هر سال تابستون و عید میریم و مادربزرگا و پدربزرگام اونجان بهمون خوش می‌گذشت فقط یک مقدار از نظر جو مذهبی نمیدونم البته مشهد هم شهر بافرهنگ و خیلی خوبیه 

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من بچه تهرانم البته تهرانی اصیل جد در جدمون تهران بودن چندسال مجبور شدیم بریم اطراف تهران فقط ک ...

همین منو میترسونه

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه
مگه تو تهران چقد رهن می‌دین که با پولش اینجا اونم تو بولوار سجاد خونه بخرین؟

تو منطقه سعادت اباد ۳۰۰ تومن ۳۵ تومن که بلوار سجاد میشه یک ۱۰۰ متری ۱۰ سال ساخت خرید حدود ۴ونیم نهایت ۵ تومن که خب وام هم بگیریم میشه در این حد

من که خودم متولد تهرانم دبستان و دبیرستان اینجا بودم فقط دانشکاه رفتم مشهد که خب به نظرم خیلی خوب بو ...

جو مذهبیش فقط حرم امام رضاست اینجا جو مذهبی نداره

چشم دنیا بشود کور تو مستانه برقص❤️🌺
من که خودم متولد تهرانم دبستان و دبیرستان اینجا بودم فقط دانشکاه رفتم مشهد که خب به نظرم خیلی خوب بو ...

ببین مسافرت رفتن خیلی فرق داره با دائم زندگی کردن 

قشنگ فکر کن و همه جوانب را بررسی کن 

و نهایتا طوری برنامه ریزی کنید اونجا پول جمع کنید پنج سال بعد اگر راضی نبودید برگردین

باورت نمیشه من وقتی میام تهران روحم تازه میشه روزی نی خودمو سرزنش کنم برای رفتنم  متاسفانه وقت ...

چه بگم من ساخته نشدم برای تهران

یه زن یا هزار مشکل وسخت جونی برادر شوهرم تالاسمی ماژور دیابتیه و نارسایی قلبی و ریوی ۱۵ ساله خون دل بزرگش کردم چه شب تا صبح بیمارستان بغلم بعد از  تزریق خون یا دسفرال میلرزید چه خون دل ها خوردیم تا رسید به ۱۵ سالگی  چه شب تا صبح دنبال دارو نبودم دنبال دکتر نبودم اتاقش به جای تخت نوجوان تخت بیمارستان با دستگاه اکسیژن  هست چه شب هایی که میلرزید وبیهوش تو بغلم بود  هر دوچرخه که میدید اون شب برای من و شوهرم ماتم بود درمانده ترینم از ارزوهایی که گفته و نوشته مینویسم دوست دارم برم کوه دوست دارم دوچرخه داشته باشم دوست دارم کاکائو بخورم دوست دارم تخمه بخورم فوتبال نگاه کنم دوست دارم زنداداشم به جای کیف دارو برام کیف ورزشی بزاره دوست دارم یه شب بدون ترس از ...بخوابم 
جو مذهبیش فقط حرم امام رضاست اینجا جو مذهبی نداره

میدونم عزیزم

صد متری تو سجاد حدود پنج میلیارد؟

اره قیمت کردم الان صفر تو مشهد نهایت ۶۰ تا ۷۰ میلیون ۱۰ سال تا ۱۵ سال ساخت بین ۳۰ تا ۴۰ میلیون 

صد متری تو سجاد حدود پنج میلیارد؟

نه این قدر هم نیست نهایت ۳

یه زن یا هزار مشکل وسخت جونی برادر شوهرم تالاسمی ماژور دیابتیه و نارسایی قلبی و ریوی ۱۵ ساله خون دل بزرگش کردم چه شب تا صبح بیمارستان بغلم بعد از  تزریق خون یا دسفرال میلرزید چه خون دل ها خوردیم تا رسید به ۱۵ سالگی  چه شب تا صبح دنبال دارو نبودم دنبال دکتر نبودم اتاقش به جای تخت نوجوان تخت بیمارستان با دستگاه اکسیژن  هست چه شب هایی که میلرزید وبیهوش تو بغلم بود  هر دوچرخه که میدید اون شب برای من و شوهرم ماتم بود درمانده ترینم از ارزوهایی که گفته و نوشته مینویسم دوست دارم برم کوه دوست دارم دوچرخه داشته باشم دوست دارم کاکائو بخورم دوست دارم تخمه بخورم فوتبال نگاه کنم دوست دارم زنداداشم به جای کیف دارو برام کیف ورزشی بزاره دوست دارم یه شب بدون ترس از ...بخوابم 
میدونم عزیزم

خب دیگه از لحاظ امکانات و کیفیت زندگی مشهد عالیه فقط باید ببینی میشه زندگی کنی یا نه خودم فکر نمیکنم جایی غیر مشهد بتونم زندگی کنم بستگی به روحیات خودت داره

چشم دنیا بشود کور تو مستانه برقص❤️🌺

منکه اگه ۲روزم برم سفر دلم حتی واسه دود تهرانم تنگ میشه دوری ازش خیلی سخته اما اگه مشهد و دوس داری و دانشگاه بهت سخت نگذشته و هیچ دلبستگی و وابستگی اینجا به کسی نداری و اونجا پیشرفت میکنی برو

صدمتری تو بولوار سجاد نهایت سه تومن؟

شرمنده اشتباه نوشتم