2777
2789
عنوان

تهران بهتره یا مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 2703 بازدید | 77 پست
بآجی پس سنم تورکسن بالا مشهده نینیسن منیم بابام هم تبریز ده دنیایه گلیپده مشهدده بوهوی اولیپده آنام ...

دیگه بعد ازدواج اومدم 

یه زن یا هزار مشکل وسخت جونی برادر شوهرم تالاسمی ماژور دیابتیه و نارسایی قلبی و ریوی ۱۵ ساله خون دل بزرگش کردم چه شب تا صبح بیمارستان بغلم بعد از  تزریق خون یا دسفرال میلرزید چه خون دل ها خوردیم تا رسید به ۱۵ سالگی  چه شب تا صبح دنبال دارو نبودم دنبال دکتر نبودم اتاقش به جای تخت نوجوان تخت بیمارستان با دستگاه اکسیژن  هست چه شب هایی که میلرزید وبیهوش تو بغلم بود  هر دوچرخه که میدید اون شب برای من و شوهرم ماتم بود درمانده ترینم از ارزوهایی که گفته و نوشته مینویسم دوست دارم برم کوه دوست دارم دوچرخه داشته باشم دوست دارم کاکائو بخورم دوست دارم تخمه بخورم فوتبال نگاه کنم دوست دارم زنداداشم به جای کیف دارو برام کیف ورزشی بزاره دوست دارم یه شب بدون ترس از ...بخوابم 
من بچه ششگلان هستم  ولی درسته عاشق تبریزم ولی مشهد یه طور دیگه است  باهم همسایه ایم ششگلا ...

ترک ها هر جا باشن هوای همو دارن 

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوه چه خبره مگه، اگه قرار باشه بجز تهران جای دیگه رو انتخاب کنم واسه زندگی احتمالا اونجا کیش باشه

دیگه نمیدونم چی بگم

یه زن یا هزار مشکل وسخت جونی برادر شوهرم تالاسمی ماژور دیابتیه و نارسایی قلبی و ریوی ۱۵ ساله خون دل بزرگش کردم چه شب تا صبح بیمارستان بغلم بعد از  تزریق خون یا دسفرال میلرزید چه خون دل ها خوردیم تا رسید به ۱۵ سالگی  چه شب تا صبح دنبال دارو نبودم دنبال دکتر نبودم اتاقش به جای تخت نوجوان تخت بیمارستان با دستگاه اکسیژن  هست چه شب هایی که میلرزید وبیهوش تو بغلم بود  هر دوچرخه که میدید اون شب برای من و شوهرم ماتم بود درمانده ترینم از ارزوهایی که گفته و نوشته مینویسم دوست دارم برم کوه دوست دارم دوچرخه داشته باشم دوست دارم کاکائو بخورم دوست دارم تخمه بخورم فوتبال نگاه کنم دوست دارم زنداداشم به جای کیف دارو برام کیف ورزشی بزاره دوست دارم یه شب بدون ترس از ...بخوابم 
دیگه بعد ازدواج اومدم 

منم پدرم بچه بوده رفته مشهد چون پدربزرگم ارتشی بوده 

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه
منم پدرم بچه بوده رفته مشهد چون پدربزرگم ارتشی بوده 

عزیزم شوهرم ۳ سال زحمت کشید تا گرین کارت بگیریم مهاجرت کنیم ساکن Beverly Hills  امریکا شدیم بیش از ۶ ماه دووم نیوردم بدون اطلاع برگشتم گفتم یا طلاق یا ایران اونم مشهد بیچاره برگشت هرکسی تحمل داره من از مشهد ننیتونم دل بکنم

فقط بمون تهران الان دانشگاه زدم رشت مثل سگ پشیمونم

واقعا 🙄🙄🙄راست میگی این تهران باهمه الودگیهاوگرونی هاش عین باتلاق می مونه که نمیذاره از توش جم بخوری 

خدایا زودتر یک ارزونی بشه اینقدر مجبور نشیم دست و پا بزنیم

آقا من ۲۶ سالمه خیر سرم دکترا گرفتم الان یعنی حق یک زندگی معمولی رو ندارم 

واقعا 🙄🙄🙄راست میگی این تهران باهمه الودگیهاوگرونی هاش عین باتلاق می مونه که نمیذاره از توش جم بخو ...

ببین تهران مهد همه چیه از کار گرفته تا دانشگاه اصلا فکر شهرستان نکن من خودم حقوق میخونم فقد مثل سگ پیشمونم فقد منتظر انتقالی ام فقططط تهراننن

با کدوم روحیت سازگاره همونو برو 

من خودم متولد تبریزم ولی تو تهران بزرگ شدم 

الان اومدم شهرستان عینه سگ افسردگی گرفتم با آدماش سازگار نیستم از نظرم کم دارند از نظر اونام من کم دارم

تو تهران کلی دوست داشتم اینجا دریغ از یه خودی

اکثرا فامیل آدمند ولی دشمن 

بعد همه اصرار دارند که بگند من اینجا متولد شدم منم شناسنامه نشون میدم 

من نه اینجا بزرگ شدم نه دنیا اومدم نه اصلا طرز حرف زدن با اینا رو بلدم تازه از فرهنگشونم بدم میاد 

گفتم اگه تو هم مثل منی تهران بمون اگه نه برو مشهد 

تهران که بمونی از نظر اقتصادی تو فشاری ولی مشهد بری نمیدونم

با کدوم روحیت سازگاره همونو برو  من خودم متولد تبریزم ولی تو تهران بزرگ شدم  الان اومدم ...

دوز دییسن باجی جان 😊😊😊😊منم اصالتا تربیزلیم سنون تکین 😘😘😘

تبریزین اوزونده؟ الله خوشبخت السین سنی منیم باجیم⚘❤

ایشالا سنم بابابزرگیم باکو دن گلیپ بابام تبریزلیده مشهد ده بوهوی اولیپ سورا دانشگاه گلیپ تهرانه مامانیم هم اصالتا چرندابیده آبرسان اوشاغی 

آهان  بیزده شبسترده اولاریخ

ایشالا هر یردسن اللهین عله باشونده