2777
2789
چراعزیزم هس همون دمپاها مدلای مختلف داره یکم کوچیکترن ینی پاچشون تنگ و گشاد وجود داره بعدشم بده خیاط ...

والا شلوار بگم خیلی بلنده مامانم گف بزار برات کوتاه کنم گفتم شاید خراب شه 

حالا مال شما خوبه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببخشیدا ولی شما ک پاهاتون لاغره جذب نپوشین حتی خیلی گشادنپوشین دمپا و مام فیت ب شمابیشترمیاد

منم لاغرم ولی فقط بهم جذب میاد همه تست کردم مام فیت انقدر زشتم میکرد برعکس خواهرم بهش میومد اونم ریزه میزه به قول اون کاربر نمیدونم چ جوریه   

ببخشیدا ولی شما ک پاهاتون لاغره جذب نپوشین حتی خیلی گشادنپوشین دمپا و مام فیت ب شمابیشترمیاد

بنظرت چن کیلوام؟

خدایا شکرت من خیلی خوشبختم خدایا شکرت ب هرچی ک خواستم‌ رسیدم🌻قانون جذب🌻
والا شلوار بگم خیلی بلنده مامانم گف بزار برات کوتاه کنم گفتم شاید خراب شه  حالا مال شما خوبه؟

من قدم ۱۵۳هس بگ رو کوتاه نکردم ولی دمپا جین گرفتم یکم کوتا کردم عالیه جفتش

ولی دقت کن دمپارو با چه کفشای میخای بپوشی ک کوتاه نشن خیلی باید رو کفشت بیاد

...
منم لاغرم ولی فقط بهم جذب میاد همه تست کردم مام فیت انقدر زشتم میکرد برعکس خواهرم بهش میومد اونم ریز ...

ن بابا لاغرم نیسم عکس از زاویه بد افتاده بود

خدایا شکرت من خیلی خوشبختم خدایا شکرت ب هرچی ک خواستم‌ رسیدم🌻قانون جذب🌻
منم لاغرم ولی فقط بهم جذب میاد همه تست کردم مام فیت انقدر زشتم میکرد برعکس خواهرم بهش میومد اونم ریز ...

ن شمافک میکنی شاید نپوشیدی زیادعادت نداری یا بامنتوی نادرست ست کردی

چون کلا مدلش اینه تو تن ازاد باش مام

...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز