2777
2789
نیم بگ مام فیت مام استایل دمپا اینا بهتون میاد

مرسی🌷🌷🍭🍭

توروخدا واسه شاغل شدنم ورسیدن به حاجتم  صلوات بفرست مهربون🙏🥰😘الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🙏لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم🙏🌷🌷تنتون سلامت ،دلتون همیشه شاد دوستان😍😍😍
برعکس همه مانتوهام بلند هستن میخواستم پاهام مشخص نشن ولی حالا میرم تو کار کوتاه

اتفاقا من بلند دوس دارم چون چادریم نمیش بپوشم، بلند بپوشی با شلوار جذب ساده یا شلوار راسته پارچه ای خیلی قشنگ میش

...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اتفاقا من بلند دوس دارم چون چادریم نمیش بپوشم، بلند بپوشی با شلوار جذب ساده یا شلوار راسته پارچه ای ...

منم قبلا چادر میپوشیدم کنار گذاشتم مانتو بلند میپوشم همش ولی میخوام یکم تغییر استایل بدم .  

البته کوتاه شوهرمم خوشش نمیاد مانتو بپوشم هم جاهای خاص .

منم ازیناخریدم بعددیدم شلوارم کوتا شد😁😁البته براش دارم کفش ولی بگ رو میتونی بپوشیا چون بگ اونقد ن ...

دم پارو به خیاط نمیدم کوتاه کنه  تا با کتونی لژ دار خودش به اندازه کوتاه شه😅

منم قبلا چادر میپوشیدم کنار گذاشتم مانتو بلند میپوشم همش ولی میخوام یکم تغییر استایل بدم .   &n ...

میتونین کت با شلوار بگ بپوشین درسه کوتاس ولی شلوار بگ گشاده و قشنگ دیده میش اگ قدتون بلنده البته

...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز