2777
2789
من شرکت نکردم. قبولیش دو مرحله‌ایه. یه ازمون کتبیه، بعد از قبولی توی کتبی مصاحبه دارید. 

آره اینارو میدونم،میخوام ببینم سطح سوالا چطوره

برای حاجت روا به خیر شدنم یه صلوات بفرستید لطفا❤🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شرکت نکردم. قبولیش دو مرحله‌ایه. یه ازمون کتبیه، بعد از قبولی توی کتبی مصاحبه دارید. 

شما سردفتری شرکت کردین؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

چه آزمونیه؟برای رشته ی حقوقه؟شغلش مربوط به وکالت میشه بعد آزمونش کی هست؟ببخشید زیاد سوال پرسیدم

حقوق فقه و حقوق روانشناسی علوم تربیتی مشاوره مددکاری جامعه شناسی مطالعات زنان و خانواده

آزمون فرداست، جرائم درجه ۶ ۷ ۸ ارجاع میشه به میانجیگر برای صلح وسازش

برای حاجت روا به خیر شدنم یه صلوات بفرستید لطفا❤🌱
شما سردفتری شرکت کردین؟

ما دو تا هم‌کلاسی داشتیم تو دوره کارشناسی، یه خانم و یه اقا 

خانم حتی سهمیه هم داشت، برای شهر صدرا امتحان داد و قبول شد و همه مراحل رو رفت؛ کاراموزی، اختبار و ...

گفت من حتی رفتم که وام بگیرم برای اجاره دفتر، یه نفر رو که خانواده پر نفوذی داشت جایگزینش کردن

اون یکی هم‌کلاسیمونم همین حور، شاید بشناسیش چون دکتری خصوصی می‌خونه

دیگه راستش من باورمو به این ازمونا از دست دادم. میدونم هر جا دست قوه قضاییه تو کار باشه، رانت زیاده. حالا شما اگر دوست دارید شانستونو امتحان کنید

اَرشتات، ایزدبانوی راستی در ایران باستان است. ‏«آن‌ها به عروسک‌ها هم شلیک می‌کنند.آن‌ها به فیل صورتی تو، به لباس عروس، به پاپیون داماد هم شلیک می‌کنند.آنها به کتاب‌ها، به ترانه‌های کوچک خوشبختی، به زمزمه‌های عاشقانه، به بوسه‌های طولانی، به آغوش‌های پدر-دختری شلیک می‌کنند.‏ آن‌ها به شیطنت‌های پسرانه، آن‌ها به رنگ، به نور، به خنده، به سفر، به هوای آزاد، آن‌ها به زیبایی، به جوانی، به زندگی شلیک می‌کنند.آن‌ها حتی به شمع یادبود، به عکس مردگان، آن‌ها حتی به جنازه‌های متلاشی‌شده، به خاطرت ازدست‌رفته شلیک می‌کنند.»‏
ما دو تا هم‌کلاسی داشتیم تو دوره کارشناسی، یه خانم و یه اقا  خانم حتی سهمیه هم داشت، برای شهر ...

ولی امسال به خاطر تسهیل یعنی پذیرش زیاد نمیشه؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

زبرجد دادیار مرودشت بود استعفا داد، ولی چون پدرش عضو هییت علمی هست، به‌زودی استخدام می‌شه خیر

امسال ۹۵۰۰ نفر کتبی قبول شدن خیلییی هسااا کل سردفترای ایران ۸۷۰۰ هس

احتمالا خیلی‌ها توی مرحله مصاحبه ریزش پیدا می‌کنن.  سردفترها بعد از ۳۰ سال بازنشسته می‌شن و اب ...

پس یعنی احتمال داره امسال پذیرش زیادتر از سالای قبل باشه؟