2777
2789
عنوان

خرید عید

| مشاهده متن کامل بحث + 3054 بازدید | 174 پست
هیچی نخریدم شوهرم تا واسه خانواده اش و پدرش بخزه فعلا ب من نرسیدع  خوش ب حال اونا ک شاغلن تا چ ...

برا خانوادش خرید میکنه اول؟؟؟؟

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد عالی‌.چرخش براتون بچرخه جدی میگی؟پس خیالم راحتتر شد ک طلامو بفروشم برای ماشین یا نه

مرسی عزیزم

من ۴ سال پیش حامله بودم و از اینکه ماشین نداریم هیلی ناراحت بودم فکر کنم ۳ ماهم بود یه روز همسرم غروب اومد گفت پاشو بریم بیرون یه راست منو برد طلا فروشی ۷ تا النگو و یه گوشواره داشتم فروخت یه پراید مدل پایین خرید

اصلا دوسش نداشتم ولی همینکه چرخ زیر پامون بود راضی بودم

امسالم وام گرفتیم و طلا فروختم و عوضش کردیم

کلا تو بحث فروش طلا خیلی سخت نمیگیرم

شماهم داری طلاتو میفروشی برای رفاه خودت عزیزم

انشالله بسلامتی بگیرید و جاهای خوب باهاش برید🥰🥰🥰

انشالله عزیزم خودش دوباری گفته عزیزم همه چی میخرم برای تو دخترمون منم میگم ایشالله دیگه چیزی نمیگم س ...

همسرتون کارمنده؟ 

وضعیت همه همینه عزیزم 

واقعا سخته، ولی باورت نمیشه من امید دارم درست شه😑و بنظرم دائم این وضع نیست. 

حداقل خوبه همسرت به فکر هست خیلی خوبه، بعضیا که عین خیالشون نیست

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

چرا خب من اگه خودم چیزی نخرم وقتی شادی و خرید یکی دیگه رو میبینم خیلی ذوق میکنم

نمیدونم بخدا،، الآن 1ساله عکس لباس اینا نمی‌ذارم دیگه

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
انقدددد دلم میخاد باشوهرم برم مسافرت عیدحاظرم هیچییی نخرم اما بازم نمیتونم خ گرون میشه همه چی.. خون ...

ب شلوغی جاده نمی ارزه

اینجا عید از یه تمن بیشتره اجاره شبانه

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•
همسرتون کارمنده؟  وضعیت همه همینه عزیزم  واقعا سخته، ولی باورت نمیشه من امید دارم درست ش ...

اره کارمنده ۵م کرایه خونه داریم ۲م خرید خوته با یک تومن باید تا ماه دیه صبر کنیم ۸۵۰۰حقوقشه

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
اها پس کل خونه دست مامانته من متاهلم،مامان کجا بود به دادم برسه،به زور خونه خودشو جم کنه😂😂😂

اره😂😂

انقدر گرونی وپولمون بی ارزش ترجیح میدم اصلا نرم بیرون که اصلا چیزی بخوام همونایی رو که دارم استفاده ...

اره شاید امسال اخرین خریدمون بود

اره کارمنده ۵م کرایه خونه داریم ۲م خرید خوته با یک تومن باید تا ماه دیه صبر کنیم ۸۵۰۰حقوقشه

واقعا کرایه ها بالاست، 

پس انداز یا شغل دوم خیلی کمک میکنه ها 

من الان پدرم کارمنده میخواد شغل دوم راه بندازه

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

من موقعی که کنکوری بودم دو دقیقه مونده بود به سال تحویل از اتاقم اومدم بیرون توپ رو که در کردن دوبار ...

اووو 

قبول شدی؟؟

خب یکم میموندی پیش خانواده از فرداش درس میخوندی

خیلی خوشگله 

حالا باید به شوهرم نشون بدم شب اصله کاری اونه اگه نزاره بپوشم نمیگیرم 

یه عالمه مانتو شلوار دارم که فقط با ماشین بیرون رفتنی میتونم بپوشم

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

من خرید کردم ولی کارهای خونه هنوز شروع نشده همسر گفته از پونزدهم

اگ دوس داری عکسارو بزار