2777
2789
عنوان

خرید عید

| مشاهده متن کامل بحث + 3054 بازدید | 174 پست
ما پول نداریم دست شوهر تنگه چیزی نمیگم بهش  نخریدم چیزی

عزیزم ، مطمئن باش شما اینقدر به فکر همسرتی خدا هم میبینه دقیقه نود جور میشه

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

عزیزم ماشین داریم ماهم چند ماه پیش فکر کنم مهرماه بود وام گرفتیم و طلا فروختیم ماشینو عوض کردیم کل ...

چقد عالی‌.چرخش براتون بچرخه

جدی میگی؟پس خیالم راحتتر شد ک طلامو بفروشم برای ماشین یا نه

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخداپارسال گذاشتم فحشم دادن 💔

چرا خب

من اگه خودم چیزی نخرم

وقتی شادی و خرید یکی دیگه رو میبینم خیلی ذوق میکنم

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•
من خرید کردم ولی کارهای خونه هنوز شروع نشده همسر گفته از پونزدهم

به حرف همسر باشه که خونه باهمون وضع به استقبال سال جدید میره😂😂😂😑

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

من پرده ها و مبل و فرش شسته شده اشپزخونه تقریبا تمومه  ولی اتاقامون مونده خرید دخترمو انجام ...

بسلامتی عزیزم

اگه دوست دارین عکس خریدارو بزارین

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•
چی بود عکسشو بزار 

من اگه سفارش بدم شلوارو شالشم سفارش میدم ست شه

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

به حرف همسر باشه که خونه باهمون وضع به استقبال سال جدید میره😂😂😂😑

نه خیلی کمک حالم هست قولشم قوله😃

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
عزیزم ، مطمئن باش شما اینقدر به فکر همسرتی خدا هم میبینه دقیقه نود جور میشه

انشالله عزیزم خودش دوباری گفته عزیزم همه چی میخرم برای تو دخترمون منم میگم ایشالله دیگه چیزی نمیگم سخت شده خیلی سخت

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
منم چند وقت پیش گفتم امسال خیلی لباس خریدم نخرم ولی دیدم دلم نمیاااد

منم تا دیروز میگفتم من همه چی نو دارم نمیخرم 🤣🤣🤣🤣🤣

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

دور از جون همه دوستان این مدت از بس میریم مراسم ختم که وقت نکردم هنوز

امسال ماهم خیلی ختم و عروسی بودیم😁

ای جانم انشالله ب سلامتی زایمان کنی خواهر خدا حفظت کنه ....حتماااا بگو بخره برات ۹ماه زحمت کشیدی حقت ...

ممنون گلم،یه بار بهش گفتم نگاه عاقل اندر سیفی جات بهم کرد😂 حالا نمیدونم میخره یا نه کاش بخرهههههههه🤩

مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘