2777
2789
عنوان

خرید عید

| مشاهده متن کامل بحث + 3054 بازدید | 174 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم لباسامو کشوهامو مرتب کردم بقیش با مامانمه کنکوریم هستم 

اها پس کل خونه دست مامانته

من متاهلم،مامان کجا بود به دادم برسه،به زور خونه خودشو جم کنه😂😂😂

میشه برای نیت قلبیم یدونه صلوات بفرستی  

والا تا دیروز تصمیم داشتم هیچی نخرم میگفتم دارم دیگه الکی نخرم دیشب یه عکس دیدم خوشم اومد امروز احت ...

منم چند وقت پیش گفتم امسال خیلی لباس خریدم نخرم

ولی دیدم دلم نمیاااد

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•
منم نخریدم دستمون خالیه ولی تو فکر خریدم نیستم لباس عید برای بچه ها ذوق داره 

اره خواهر ایشالله درست بشه

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
استارتر خریداموکردم  تاپیکم زدم براش   کارامم نصفش مونده

میبینم پس 

مبارک باشه عزیزم

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•
عزیزم این روزارو منم پارسال گذروندم فقط هرروز با شوهرت یا خودت برید بانک مسکن چسب بشید.همش بگید پرو ...

ماهم شهرستانیم ،شوهرم یکسره بانکه،یکی از کارمندا آشناس بنده خدا کارامونو انجام میده،اون که گفته خیالت راحت وامت جوره،یه سوال؟ چن روز بعد از تایید نهایی وامو میریزن؟

ما پول نداریم دست شوهر تنگه چیزی نمیگم بهش  نخریدم چیزی

خدا روزی رسونه گلم ان شاءالله دلت شاد بشه به زودی ،منم باردارم دیگه بعد از عید زایمانمه چیزی نمیخرم به شوهرمم فشار نمیارم ولی اینقدر دلم میخواد واسه کادو زایمانم واسم گوشواره بخره 🤪🤩

مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘
نه.امسال میگن عید و جشنی درکار نیست🤔 ما میخوایم ماشین بخریم.پولمون اونجا صرف میکنیم

عید و جشن که هست 

چرا نباشه