2789
عنوان

پزشکی

1561 بازدید | 51 پست

من ترم یکم و البته تعهد میخونم رتبم به دندون نمی‌خورد ولی خب از قبلم هی میگفتم پزشکی الان میگم اگه رتبم می‌خورد میرفتم دندون از حجم زیاد درسای پزشکی میترسم واقعا اصلا افسرده شدم یه مدت به سرم زده بود انصراف بدم دوباره کنکور بدم کلا ذهنمو درگیر کرده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوست من خواهرش دانشجوی پزشکیه میگفت کلا سه سال اول فشار درس روش بوده و الان راحته ولی اینو بدون خیلیا آرزوشون اینه جای تو باشن 

هرکس خود داند و خدای خودش که چه دردیست در کجای دلش 💔 
دندونم مثه پزشکی سخته خب فرقی نداره حجم درساشون

دندون درساش راحتتره درسته سخته ولی خیلی از پزشکی راحتتره بعد الان که فک میکنم میبینم خب درآمد بالاتر و نداشتم شیفت و کلا لایف استایل بهتری دارن قبلا کلی راجبش فک کرده بودم ولی وقتی تو موقعیتش قرار میگیری شر این فرق میکنه

یهو انصراف میدی میبینی همونم نیاوردی چی؟ بیخیال آروم آروم بخون جمع نشه سخت نیسک

نمیدونم میگفتم یه ترم مرخصی بگیرم ولی میدونم خانوادم نمیذارن

از بس که دارن بد پزشکی  رو میگن این روزا 

بیخیال حرف دیگران شو 

منم دانشجوام و یه مدت مثه خودت بودم کامل حرفاتو میفهمم.

و اینکه بله پرشکی مثل قبل نیست ولی الان تو این وضع مملکت جز معدود رشته های دانشگاهی هست که حداقل شغل با درآمد متوسط رو داره 

اینم بگم تازه ترم یکی و هرچی جلوتر بری سخت تر میشه ولی در عوض کم کم دست میاد که چطوری هم از پس درسا ب  بیای و هم تفریح کنی 

به این چیزا فکر نکن ... به شرطی که علاقه داشته باشی البته🙌🏻

🦋

دوست من خواهرش دانشجوی پزشکیه میگفت کلا سه سال اول فشار درس روش بوده و الان راحته ولی اینو بدون خیلی ...

میدونی این که تعهدیه خودش یه مشکله و اینکه کلا میگن دوره های پزشکی سخته من همچین تصوری تو دانشگاه ازش نداشتم که لازم باشد حداقللل ۴ ساعت روزی بخونی هرروز اونم

عزیزم از کی شروع کردی به خوندن ؟ میشه حدود رتبت هم بگی

ببین من خیلی ناپیوسته درس خوندم یعنی یه تایم مشخصی نخوندم که بهت بگم چقدر خوندم رتبمم اگه میشه نگم 😉

از بس که دارن بد پزشکی  رو میگن این روزا  بیخیال حرف دیگران شو  منم دانشجوام و یه م ...

مشکل من اینکه همش دارم با دندون مقایسه میکنم میگم اون بهتره این بیشتر عصبیم میکنه