2789
عنوان

پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 1561 بازدید | 51 پست
نه واقعا من در حد پاسی برام بسه ولی الانشم که میخونم اصلا متوجه نمیشم یا باید ۳ ۴ ساعت رو هر درسی وق ...

علوم پایه یکم کسل کننده هستش چون بالینی نیست و درس خوندن سخته مثل اناتومی 

ولی با گذشت زمان که وارد بخش میشی بهتر میشه

اره همونی که یکی دو ماه پیش تصویب شد  مزیت استخدام هم داره

استخدام که همه تعهدیا استخدامن اینطور نیست؟یعنی فک نکنم تازه ایجاد شده باشه فقط زمانشو کم کردن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

علوم پایه یکم کسل کننده هستش چون بالینی نیست و درس خوندن سخته مثل اناتومی  ولی با گذشت زمان که ...

معذرت میخوام انقدر سوال میپرسم روزانه چقدر باید درس خوند تقریبی 

معذرت میخوام انقدر سوال میپرسم روزانه چقدر باید درس خوند تقریبی 

نه راحت باشید من کمک کردن رو دوست دارم 

روزانه گفتم دیگه سه چهار ساعت خوبه 

بهترین روش درس خوندنم اینه که قبل کلاست یه پیش خوانی بکنی و بعد کلاس دقیق تر همون مبحث رو دوباره بخونی

و یه نکته هم که همه میگن اینه که خریدن رفرنس اکثرا جواب نمیده و نمیشه خوند و جزوه بهتره برای امتحان 

من خودم وقتی ترمک بودم میگفتم بابا چرت و پرت میگن من میرم کتاب رفرنس میخرم و ... بعدا دیدم واقعا نمیشه خوند مخصوصا برای درسایی مثل بیوشیمی

نه راحت باشید من کمک کردن رو دوست دارم  روزانه گفتم دیگه سه چهار ساعت خوبه  بهترین روش د ...

خیلی ممنون ولی برای پاسی هم باید ۳ ۴ ساعت خوند؟یه سری از استاید ما اصلا جزوه ندادن و گفتن از رفرنس باید بخونید مثل همون بیوشیمی و جنین

من ورودی امسالم که تعهدی ۱.۵ برابر اومده و خودم ۱.۵ برابر قبول شدم

اهان 

در دفترچه یدونه یک و نیم برابر بود که از امسال اومده 

یدونه هم سه برابر بود که از سال ۹۴ بوده و یکی دو ماه پیش اصلاح شد و اونم یک و نیم برابر شد 

انگار کمی باهم فرق دارند 

خیلی ممنون ولی برای پاسی هم باید ۳ ۴ ساعت خوند؟یه سری از استاید ما اصلا جزوه ندادن و گفتن از رفرنس ب ...

خب جزوه که هیچکدوم از استادا نمیدن 

معمولا یا جزوه های ترم پیش رو استفاده میکنن یا بچه های کلاس به نوبت جزوه مینویسن 

اهان  در دفترچه یدونه یک و نیم برابر بود که از امسال اومده  یدونه هم سه برابر بود که از ...

اره تو دفترچه انتخاب رشته ۱.۵ برابر محل خدمت فقط استان معلوم بود ولی ۳ برابر که از قبل بود محلش دقیق مشخص بود

اره تو دفترچه انتخاب رشته ۱.۵ برابر محل خدمت فقط استان معلوم بود ولی ۳ برابر که از قبل بود محلش دقیق ...

اوهوم من از اون سه برابری‌ها بودم 

درمورد استخدام هم فک نکنم استخدام باشیم 

چون برای ما یه قانونی گذاشتن که بعد یه مدت خدمت ، ضریب استخدام میدن 

باز معلوم نیس

اوهوم من از اون سه برابری‌ها بودم  درمورد استخدام هم فک نکنم استخدام باشیم  چون برای ما ...

یعنی چی خب مثلا تو یه منطقه محروم من چجوری کار پیدا کنم من فک میکردم ۱۰۰ درصد ما تعهدیا استخدامیم