2789
عنوان

پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 1561 بازدید | 51 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مشکل من اینکه همش دارم با دندون مقایسه میکنم میگم اون بهتره این بیشتر عصبیم میکنه

دندان خوبه ولی اگه ظریفی بدون خیلی کارسخته ازلحاظ بدنی برای خانم بچه خواهرشوهرم دندانپزشکه همیشه دست درد داره 

مبگه کاش دارومیخوندم 

امروز که میگفت میرفتم ای کاش میکاپ یادمیگرفتم 

ولی درکل شغل شیک ودرامدعالیه واما سخت 

موفق باشی 

باید انصراف چیه خدابزرگه میگذرونی

فقط خدا
مشکل من اینکه همش دارم با دندون مقایسه میکنم میگم اون بهتره این بیشتر عصبیم میکنه

میفهمم چی میگی... 

تا چهار ترم اول که درسا ۹۰ درصد مشابهن ... یعنی الان دندونم بودی درسات همین قدر بود

از سال سه به بعد تفاوت اصلیشون هست ولی در کل پزشکی تنوع خیلی بالاتری داره در نتیجه جای پبشرفت بیشتری هم داره 

من که سال پنجمم الان راضیم ولی تو علوم پایه واقعا افسردگی گرفته بودم 

ولی بازم نظرات متفاوته. موفق باشی

🦋

مشکلت چیه دقیقا؟  من ترم ده هستم سوالی داشتی میتونم کمکت کنم

حجم زیاد درسا اینکه واقعا باید روزی ۴ ساعت درس بخونه من از اول ترم هیچی نخوندم و کلا تعهدی بودن و اشباع شدن پزشکی و در آخر اینکه دندون فعلا رشته مناسبتری تو جامعه ماهست یعنی من اینطور فک میکنم متاسفانه 

دندان خوبه ولی اگه ظریفی بدون خیلی کارسخته ازلحاظ بدنی برای خانم بچه خواهرشوهرم دندانپزشکه همیشه دست ...

در کل بخوام بگم من کارای ظریف کاریم صفره و از صدای دستگاهاش متنفرم ولی بازم میگم ای کاش دندون میرفتم

اینکه حجم درسها چقدره بستگی به این داره که میخوای معدلت چقدر باشع 

اگه معدل برات مهم نیست میتونی مثل دبیرستان شب امتحانی باشی ولی اگه معدل مهمه روزی بقول خودت سه چهار ساعت باید بخونی

درمورد مقایسه دندان و پزشکی هم خب به علاقه بستگی داره 

و نظر هرکسی متفاوته من شخصا دندان رو دوست ندارم 

ولی مزیتش نسبت به پزشکی اینه که شیفت شب و اینجور چیزا نداره و با مدرک عمومی میتونی کارتو انجام بدی ولی پزشکی عمومی شاید انچنان جذاب نباشه  ولی باز بنظر ابهت پزشکی از دندان خیلی بیشتره ( بیشتر تخصص منظورم هست)

اینکه حجم درسها چقدره بستگی به این داره که میخوای معدلت چقدر باشع  اگه معدل برات مهم نیست میتو ...

نه واقعا من در حد پاسی برام بسه ولی الانشم که میخونم اصلا متوجه نمیشم یا باید ۳ ۴ ساعت رو هر درسی وقت بذارم  نمیدونم چطور میخوام تو یه شب کلشو یا اصلا درحد پاسی بخونم بعد جو کلاس ماهم خیلی داغونه همه خیلی درس میخونن واقعا اگه شب امتحانی میتونستم پاس کنم که عشق و حال میکردم فقط تو طول ترم.

منم از دندونپزشکی خیلی بدم میومد و الانم چندان علاقه ای ندارم ولی این افزایش ظرفیتا خیلی پزشکی و داغون داره میکنه