2777
2789
ولی کلا برام جالب بود که جنبت بالاعه و توهین نکردی 

من کاربر۹۷ هستم چن ساله عضوم اون زمان واقعا احترام خاصی بین کاربرا بود البته الان گذشته از سن هم بعضیا با سن خیلی زیاد هم توهین میکنن ک اکثرا جواب نمیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا کاش میموند مثل لکه ننگی تو تاپیکاش تا التماس کنه برا پاک شدنش 

اینم خوب گفتی خداییی 🤣

ولی فکر نکنم اینکارو میکردااا 

طرف مریض بود حالا اگه سالم بود قلبش سیاه نبود حتما میکرد این کارو

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
اینم خوب گفتی خداییی 🤣 ولی فکر نکنم اینکارو میکردااا  طرف مریض بود حالا اگه سالم بود قلبش سی ...

یه تنه همرم حریف بود البته نمیرسید جواب همرو بده چن مورد ی دونشو جواب میداد🤣🤣🤣🤣

من کاربر۹۷ هستم چن ساله عضوم اون زمان واقعا احترام خاصی بین کاربرا بود البته الان گذشته از سن هم بعض ...

آره اینو واقعا قبول دارم تاپیکای اون سال ها هنوز هست 

الان ۸۰ درصد تاپیکا میترکن 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
چی بود.الکی اومدفحش داد؟

نه فحش نداد اصلا 

جاریشو زد با خاک یکسان کرد اصلا روانی بود 

میگفت بچه جاریم سیاه سوختس زشته 

یه دعوای بدی با شوهرش کرده و.... این چرتو پرتا 

اصل ماجرام این بود ک اسم بچه جاریش ماهی بود اونم میخواست بذاره ماهی تا لجش دراد😑

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
آره اینو واقعا قبول دارم تاپیکای اون سال ها هنوز هست  الان ۸۰ درصد تاپیکا میترکن

من خیلی تعلیق شدم یبار سر اینک ی خرس کشته بودن چون وارد شهر شده بود و میخواس ب مردم اسیب بزنه همه براش ختم گرفته بودن من زبون نبسته هم گفتم خب خوب کردن یکیو میزد میکشت چی بچه یکیو میکشت چی 

خلاصه چن تا تاپیک زدن ب فوش کشیدنم اخرم تعلیق شدم🤣🤣🤣🤣

نه فحش نداد اصلا  جاریشو زد با خاک یکسان کرد اصلا روانی بود  میگفت بچه جاریم سیاه سوختس ...

منم جاریم عفریتس هاااا لامصب انگشتتو میکردی تو عسل میذاشتی دهنش گاز میگرفت خداروشکر خیلی وقته ندیدمش سالهاس

من خیلی تعلیق شدم یبار سر اینک ی خرس کشته بودن چون وارد شهر شده بود و میخواس ب مردم اسیب بزنه همه بر ...

آره کلا خیلی گزارش میزنن و خیلی از تاپیکا تیکه و توهین و ایناس 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
منم جاریم عفریتس هاااا لامصب انگشتتو میکردی تو عسل میذاشتی دهنش گاز میگرفت خداروشکر خیلی وقته ندیدمش ...

عجبببب 

میدونی خب بعضی ادما حقشونه 

ولی اینطور ک از تاپیک طرف معلوم بود خودش دلش سیاه تر بود تا جاری بدبختش