2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در جریان نیستی چرا توهین میکنی واقعا دل نشکنین شبتون روز نمیشه؟اصلا درکت نمیکنم

وای خاک به سرم ببخشید من فکر کردم شما همونی هستی ک تاپیک اول جاری و ماهیو زدی توروخدا ببخشید با شما نبودم😂🥴

"و فراموشی کیمیاست...🦋"
اره بابا دیگه کسی نمیاد برا خودش فحش بخره ک

نمونه بارز جاری بچهایه سایت بودااااا😂😂😂

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
مرض دارین گزارش میزنین میزاشتین تو سوابق تاپیک هاش بمونه اسکل ها و سالن ها قابل شناسایی باشن انگشت ...

اسمش خوشحالو شادو خندانم بود ی وقت دیدی لات بازی در آورد تاپیکشو یادآوری کن😂

میشه لایکم نکنی؟
چی بگم والا اینو واس اینک توهین کمتر بشنوم گذاشتم میگی سلام فوشت میدم اخه چیکار کنم🤣

ولی کلا برام جالب بود که جنبت بالاعه و توهین نکردی 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
چیشد مگه

یه خانمی تاپیک زده بود که من جاریم بعد از ۱۳ سال بچه دار شده رو بچش و اسمش خیلی حساسه اسم بچهه ماهیی حالا استارتر هم باردار هست میخاد لج بیچارو در بیاره اسم اون طفلی رو بزاره رو بچش حتی اختلاف انداخته بین برادرشوهر و جاریه

میشه لایکم نکنی؟