2777
2789
عنوان

یعنی فازش چی بود؟

125 بازدید | 13 پست

دیشب خونه یکی از بستگانمون بودیم ، یکی از فامیل های دورمونو دیدیم(,من که نمی شناختم مامانم معرفی کرد)رفتیم سلام و احوال پرسی و ..... یهو خانومه به من نگاه کرد گفت مه‌زاد خانوم هستنننن؟؟چه دختر خوشگلی ، خانوم _ مذهبی😍. و منی که حاج و واج مونده بودم:/

اومد شماره منو مامانمو گرفت و رفت (شهرستانی بودن)

پیام داد مه‌زاد گل من گل دختر خوشگل و مهربونم......

سعی میکنم فاشو بفهمم ولی داره نمیشه

با تو از ترانه گفتم :)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه فاز فهمیدن داره؟ خوب دختری هستی تو سن ازدواج می خواد یا به کسی معرفیت کنه یا خودش پسری داره. تشخیص خیلی سخت نیستا. دو جنس داریم نر و ماده، مونث و مذکر. خواستگاری، ازدواج، بچه، ادامه با عشق، طلاق با تنفر و ... این داستان ادامه دارد.

اگه جاییش مبهمه بگو دوباره بگم   

عادت کردیم همه چیو ب نعنی اینکه مارو میخوان در نظر بگیریم

خودتو درگیرش نکن من یادمه ی خانمه منو انتخاب کرد بعد شماره مامانمو گرفت پسرشم خیلی خوب بود خیلیی

بعد برا پسر جاریش اومدن خواستگاری من نه گفتم 

بعد ی سال برا پسرش خواستگاری کرد ک بازم ن گفتیم🥴

😂😂سنی ندارم که

دیگه دختر به 18 19 سال که میرسه کم کم یه توجهاتی رو جلب می کنه، اوجش 25 تا 35 به نظرم، و بعدش موارد ازدواج خاص تر، خیلی وقت ها بهتر و کامل تر، و خیلی وقت ها هم بی رمق تر و ناامید کننده تر میشه. ولی واقعن تو سن پایین ازدواج نکنید، و نزارید هم سنتون از 35 بالاتر بره. هم قبلش حماقته، هم بعدش سخته.

همگی خوشبخت باشیدددد قشنگا.