2777
2789

فقط خوردم خیلیییی لذیذه بهش حلوا سوهانی هم میگن 

و همسایمون عرب بود و کدبانو 🤌😋

که خدای من بی حساب روزی میده از جایی ک ن تو فکرم بوده ن تو برنامم🦢🫧 که خدای من قفلای بسته تو ذهنمو با نام"فتاح" خودش باز میکنه✨️💌 که خدای من به تلاشم برکت میده و به اندازه نمیبخشه بلکه با بزرگی خودش میبخشه 💕🌬

دوستم آورد خوابگاه می‌گفت حلوا عربی بهش 

خیلی‌ خوشمزه بود خیلی‌

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دستورشو نپرسیدی

نه والا می‌گفت مامانم درست کرده

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
شل میشه ؟

بله مثل سوهان اب شده 

که خدای من بی حساب روزی میده از جایی ک ن تو فکرم بوده ن تو برنامم🦢🫧 که خدای من قفلای بسته تو ذهنمو با نام"فتاح" خودش باز میکنه✨️💌 که خدای من به تلاشم برکت میده و به اندازه نمیبخشه بلکه با بزرگی خودش میبخشه 💕🌬

شیره خشک و آرد رو الک میکنی حداقل یه بار بعرش با روغن میزاری تو یه ظرف و ورز میدی بعدش که قسنگ آغشته به روغن شد میازری تو یه قابلمه و میزاری تفت بخوره با شعله خیلی کم هرچی بیشتر تفت بخوره بهتره من نزدیک ۴۰ دقیقه تفت میدم تا سبک بشه بعد دلیلی اینکه میگم با روغن آغشته کن چون گلوله گلوله نشه بعد شربت رو درست میکنی که شکر زعفران گلاب و پودر هل یا عرق هل لا یه مقدار آب نباید بازری خیلی بجوشه بعد که تفت تموم شد همه رو قاطی میکنی و کره یا روغن حیوانی رو میزنی با شربت و بعدش گهواره ای میکنی حلوات آماده است 

شیرخشک چی میخوادازکجابایدگرفت

شیرخشک قنادی 

لوازم قنادیا دارن