2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 111 پست
برای همتون که تو اقدام هستید دعا کردم وصلوات فرستادم ان شاءالله توکل برخدا مادر میشید همتون

انشالله خدا ازت راضی باشه

فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

علایمی داری  

ترشح دارم ولی خیلی کم 

راه میرم ترشح شفاف مثل اب میاد ازم فکر میکنم پریود شدم ولی خبری نیست

درد پریودی یهو میگیرم 

کم و پیش حالت تهوع خیفیف در حدی نیست که بخوام بالا بیارم

امروز خم و راست میشم دور نافم تیر میکشه تیر که نه حالت گرفتگی انگار

سردرد هم میگیرم یهو

تکرر ادرار دارم ولی شدید نیست

حوصله ندارم 

😐😂همشم خستم

آخ گفتی عیدی، قلبم تیکه تیکه شد. منم عیدی میخوام خدایا 🥺

نمیدونی ی ساعت پیش چقدر گریه کردم واقعا تو ذوقم خورد دلم از خدا شکست .همین جوری روزا داره می گذره سال عوض میشه از عمرمون میره اما انگار نه انگار 

🤕من ۵ روز عقب انداختم امروز تازه یکم هاله ضعیفی انداخت بعد ۵ روز حالا نمیدونم باردارم یا ن

اگه فورا هاله انداخت خب بارداری مبارکه

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
آره میدونم ولی دوست داشتم زودتر اتفاق بیوفته، یکسال خیلی زیاده چجوری صبر کردی؟ من اصلا طاقت ندارم. ش ...

ورزش رو شروع کن خیلی جدی ،حدقل سه روز در هفته ،تغذیه ات رو اصلاح کن ،با وررش هم بارداری و زایمان خوبی خواهی داشت ،هم‌ پلی کیست برطرف میشه و زودتر باردار میشس ،من خودم فقط ورزش کردم حتی یک ماهه باردار بودم و نمیدونستم ولی بازم باشگاه میرفتم

میدانم که دیگر آن آدم سابق نیستم ....

زیر نظر دکتر باش شاید همسرت مشکل داشته باشه 

آخه خودمم پلی کیستیکم. برام دو نوع قرص هم داده یکی کوالی فول یکی هم مدروکسی پروژسترون

پس خدارو شکر که برطرف شد

فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️
جدیییییی؟ حالا همه به من میگن چرا استرس داری؟ خودت داری با دست خودت بارداریتو عقب می‌ندازی با استرس. ...

😭😭