2777
2789
عنوان

بارداری

703 بازدید | 111 پست

ماه اول اقدام بارداری بودم پری هامم منظم بودن، دکتر بهم قرص هم داده مصرف میکنم، دیروز موعد اولین روز پریم بود منتهی تأخیر داشتم. دیگه حدس زدم شاید خبرایی باشه، دیشب که بازم اقدام داشتیم امروز صبح دیدم پریم و کمرم و اینا درد میکنه، خیلی بد خورد تو ذوقم خیلی ناراحتم. کلی برنامه ریخته بودم. بیبی هم زده بودم منفی شد🥺❤️پلی کیست هم هستم و این بدتر داغونم میکنه، دعا کنید مامانا منم یه فندق کوچولو داشته باشم. خیلی ناراحتم🥺💔💔🥲

فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️

عزیزم منکه یکساله اقدامم یک ماه ک چیزی نیس

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه ماه اقدام چیزی نیس  نه ماهه اقدامم هر ماه پریود میشم

خیلی بد خورد تو ذوقم. فکر میکردم دیروز که پریود نشدم شاید خبری باشه.

فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️
عزیزم منکه یکساله اقدامم یک ماه ک چیزی نیس

آره میدونم ولی دوست داشتم زودتر اتفاق بیوفته، یکسال خیلی زیاده چجوری صبر کردی؟ من اصلا طاقت ندارم. شمام پلی کیستیک هستین؟

رمز تو اینه که برگردی بگی مگه اقدام بودم ک‌منتظر باشم

درسته واقعا🤍ولی به هر حال آدم ناراحت میشه مخصوصا که پلی کیستیکم بیشتر میترسم

درسته واقعا🤍ولی به هر حال آدم ناراحت میشه مخصوصا که پلی کیستیکم بیشتر میترسم

منم پلی کیستم میگن مانع بارداری نمیشه ولی خب طول می‌کشه 

عادت می‌کنی 

من الان روز هشت سیکلمع 

فردا آمپول هاشم جی دارم بزنم باز 

روز دوازده برم سونو فولیکول ببینه در چه حدم و دوباره آمپول بزنم 

باز برم اقدام انشالله میشه به زودی 

آره میدونم ولی دوست داشتم زودتر اتفاق بیوفته، یکسال خیلی زیاده چجوری صبر کردی؟ من اصلا طاقت ندارم. ش ...

منم فک نمیکردم طول بکشه تنبلی تخمدان دارم هرماه هم مثله شما استرس دارم ک چرانمیشم میگن استرس بده 

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏
منم پلی کیستم میگن مانع بارداری نمیشه ولی خب طول می‌کشه  عادت می‌کنی  من الان روز هشت سی ...

انشالله🥲💔

منم فک نمیکردم طول بکشه تنبلی تخمدان دارم هرماه هم مثله شما استرس دارم ک چرانمیشم میگن استرس بده&nbs ...

انشالله که خدا بهتون یه نینی خوشگل بده، ولی دکتر اینا نرفتی؟ قرص و دارو ننوشت؟

انشالله که خدا بهتون یه نینی خوشگل بده، ولی دکتر اینا نرفتی؟ قرص و دارو ننوشت؟

چراعزیزم فایده نداشته تاحالا

چراعزیزم فایده نداشته تاحالا

پس درمان این کیستا چیه پس🥲💔انشالله که ایندفعه برات اتفاق بیوفته🤰🏻

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز