2777
2789
عنوان

برادر شوهرم

918 بازدید | 40 پست

نمیدونم چرا اینقد اصرار داره ک ما نریم سر خونه زندگیمون دائم در حال زنگ زدن ب شوهرمه الان دیدم ک پیام اومده برا شوهرم ک نوشته نهایت تا یک ماه دیگه دانشگاه ها مجازیه عروسی نکن عید برو ماه عسل شوهرمم گفته خب بشه من میخام برم سر خونه زندگی خودم اونم اصرار ک نه فعلا نرو بیا خونه تا بهت بگم ب ما هم گوش بده فقط حرف زنتو گوش نده شوهرمم گفته من فقط حرف زنمو قبول دارم الان درگیر خونه دیدن و جهیزیه خریدنیم نمیان پیش شما کار دارم

حالا فکر میکنید ک برادر شوهرم خوب مارو میخاد نه تا فهمیده یپول اومده حسابمون هر پنج دقیقه یکبار درخواست پول میکنع شوهرمم میگه ندارم فقط میخاد پول مارو بکشه بالا ک بدش دوباره همسرم کارر کنه عید بریم ماه عسل

دلم میخاد خودم برم بهش بگم کم تو زندگی من دخالت کن تو خودت نزاشتی زنت ی روز عقد بمونه عقد و عروسی یکی کردی

تازه عقدش نکردی صیغش کردی

بد دوماع ک حامله شد تازه رفتی عقدش کردی ما نظری دادیم؟ پس توعم دخالت نکن

نقشه برنامه داره اصرارش بی دلیل نیس

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

کار خودتونا بکنین

احتمال میدم جاریت داره بهش سرکوفت میزنه که این کارو رو نکرده براش میخواد شوهر توام نکنه

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی

حتما بهش. پیام بده قبلش با چت جی پی تی مشورت کن پیام مودبی بده

مثلا بگو من و ..در مشکلاتمون دو نفری تصمیم گرفتیم و از این به بعد هم با مشورت هم تصمیم میگیریم ممنونم به فکرمون هستی اما دلسوزی بیجای شما داره ازار دهنده میشه

اره نقشه برا پول ما رو داره ک بدع ماشین برا باباش

گربه محض رضای خدا گوشت نمیگیره

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

شوهرمم بهش میگه من سه سال عقدم میخام برم سر خونه زندگی خودم اون میگه نههه

اون چکارس؟ خودت بهش بگو ؟ یا بزار خانوادت فشار بیارن به شوهرت ... بهش بگن تا کی میخوای صبر کنی ... یه تلنگر باعث میشه تصمیمش جدی تر بشه

خداوند زیباست و زیباییها هارا دوست دارد 🥰🥰