2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 111 پست
یعنی با وجود استرس باردار شدن؟

بله استرس شدید داشتا دختره دوماه بود اقدام بود هرروز گریه میکرد و تو فکرش بود 

اینکه میگن اصلا باید بیخیالش شی اصلا صدق نمیکنه 

یکی دیگم می‌گفت جارو میزنم گریه میکنم ک چرا بچه ندارم ظرف میشورم گریه میکنم 

دیروز رفت سونو تعیین جنسیتش بعد من هنوز تو مرحله آمپول و قرصم تازه دکتر بهش گفته بود طبیعی اصلا نمیتونی باردار بشی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چهار سال! عجب صبری داشتی، 🫂من اصلا دلم نمیخواد انقد طول بکشه واقعا سخته

چند سالته؟میدونی چرا انقدر طول کشید .چون علاف دسته این دکتر و اون دکتر شدم .هی برو پیشه مهرتوش!امیری .برو پیشه مصدق هی هر سال زیره نظره یکی بودم .اما بعدش رفتم مرکز مام همون بار اول مثبت شد .تازه دکتر بهم گفت اگه قبلا ای وی اف نکرده بودی با دارو باردار میشدی .ولی چون قبلا ای وی اف کردی باید انجام بدی و سریع مثبت شدم .به نظرم شما هم وقتتون رو تلف نکنید برید زیر نظره مرکز مام باشید 

این استرس فقط برای ماست حکمت خدا و‌نخواستنش برای ماست ناشکری نمیکنم کفر نمیگم  ولی من دوتا از ...

دقیقا بخدا دیونه شدم دیگه هرماه هرماه انتظار و دکتر 

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏
🤕من ۵ روز عقب انداختم امروز تازه یکم هاله ضعیفی انداخت بعد ۵ روز حالا نمیدونم باردارم یا ن

انشالله که هستی 🥲❤️

فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️
چند سالته؟میدونی چرا انقدر طول کشید .چون علاف دسته این دکتر و اون دکتر شدم .هی برو پیشه مهرتوش!امیری ...

شما اهل کجایی؟

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏
چند سالته؟میدونی چرا انقدر طول کشید .چون علاف دسته این دکتر و اون دکتر شدم .هی برو پیشه مهرتوش!امیری ...

اونجا کجاست؟

فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️
بله استرس شدید داشتا دختره دوماه بود اقدام بود هرروز گریه میکرد و تو فکرش بود  اینکه میگن اصلا ...

جدیییییی؟ حالا همه به من میگن چرا استرس داری؟ خودت داری با دست خودت بارداریتو عقب می‌ندازی با استرس. اگه فکرش نباشی حامله میشی.

خیلی عجیبه

خدا وقتی برای آدم بخواد همینه

خدایا یه نیم نگاهی هم با ماها بنداز 😭

چند روز دیگه موعدمه؛ از الان بدنم افتاده رو رعشه از ترس

کاربر سال ۹۶
این استرس فقط برای ماست حکمت خدا و‌نخواستنش برای ماست ناشکری نمیکنم کفر نمیگم  ولی من دوتا از ...

شانس ماست دیگه بخدا امروز که دیدم پریم انقد زمین و زمان و فحش دادما