2777
2789
عنوان

روده ی بچم اومد بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 4043 بازدید | 51 پست

ی تیکه گوشت مانند صورتی بود بیچاره یبوست شدید داشت فک کن من با دستم باسنشو باز میکردم تا دفع میکرد اون موقع تازه رفته بود تو ۶ ماه شیرخشک رو عوض کرده بودم بهش نمیساخت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم توروخدا به کمکت احتیاج دارم این پیامو میبنی جواب بده لطفا منم لوله هام هیدورسالپنکس چیکار کنم دکترم گفت برو لاپارسکوبی ولی خودم میخوام ای وی اف کنم چیکار کنم توروخدا بگو تو چیکار کردی زود حامله شدی خداروشکر خوشحالم بردت خداحفظش کنه برات ولی توروخدا بگو من چیکار کنم ۱۹ سالمه

خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍
سلام خوبی .سنت که کمه استرس برای چیه  برو لاپاراسکوپی .عمل خیلی راحتیه همون روزم مرخص میشی&nbs ...

سلام عزیزم شما خوبی خدا خیرت بده که جواب دادی عزیزم تو جواب دادی خیلی بهترم بنظرت بل لاپارسکوبی مشکلم حل میشه هر دو لولم اینجوریه یعنی اول لاپارسکوبی کنم بنظرت؟ خداکنه مثل تو جواب بگیرم توام دوتا لوله هات هم هیدور بود؟ چسبندگی هم داشتی؟ کجا لاپارا کردی من تهرانم 

خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍
پیام بالا رو بخون 

توروخدا مادر کیان میشه درخواست دوستیمو قبول کنی بخدا داغون شدم ازبس غصه خوردم چند تا سوال دارم ازت

پیام بالا رو بخون 

ما موقع رابطه سعی می‌کنیم جلوگیری نکنیم ولی همه منی موقع رابطه میریزه بیرون خیلی عذر میخوام اینو میگم توام اینجوری بودی بخاطر هیدوره دیگه درست من لوله هام تو عکس رنگی باز شد اما لوله هام هیدورش نه

ایما رو نگین مردم بهتون میخندن🤣😂🤦🏻‍♀ینی چی روده بود😑😑😑😑مگ روده متحرک و آزاده که بیادبیرون

چرا مردم بخندن

عزیزم این یه مشکله به اسم پرولاپس رکتوم یا افتادگی روده، که توی بچه هایی که یبوست دارن و بیشتر بچه هایی که کم وزن هستن پیش میاد، حتی توی بچه هایی که فیبروز سیستیک دارن هم پیش میاد

پسر منم از سه سالگی افتادگی روده داشت، یه وقتایی که یبوست میشد روده ش میزد بیرون، یا خودش میره تو یا باید با یه دستمال تمیز بدیش تو، دکترش هم میگفت باید وزن بگیره که لگنش سفت بشه، البته نباید بذاریم یبوست بشه، کم کم بهتر شد، ولی الان که ۵ سالشه یکهفته ست دوباره بیرون میزنه، اونم بخاطر اینکه چندبار مدفوعشو نگه داشت و یبس شد

درمانشم رفع یبوست یا اگر خیلی شدید بشه یه تزریق در مقعده، اگر خوب نشن جراحیه، ولی اکثرا توی بچه ها با وزن گرفتن و رشد کردن رفع میشه