2777
2789
عنوان

روده ی بچم اومد بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 4043 بازدید | 51 پست
چرا مردم بخندنعزیزم این یه مشکله به اسم پرولاپس رکتوم یا افتادگی روده، که توی بچه هایی که یبوست دارن ...

میشه خواهشا بگین چیکار کردی.

امشب پسر منم همینطور شد. دارم دیوانه میشم. لطفا بگو باید چیکار کنم. 

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
میشه خواهشا بگین چیکار کردی. امشب پسر منم همینطور شد. دارم دیوانه میشم. لطفا بگو باید چیکار کنم.

ببخشید عزیزم دیر جواب میدم

ببینید شما باید اول ببرید دکتر گوارش که از نظر یبوست بررسی بشه، چون یکی از دلایل اصلیش یبوسته

احتمالا دکتر متخصص گوارش ازتون تست عرق میخواد که بیماری فیبروز سیستیک رد بشه، فیبروز سیستیک یا سی اف یه بیماری ژنتیکی نادره که اون هم میتونه باعث پرولاپس رکتوم بشه، ولی احتمالش خیلی کمه و در اکثر موارد منفی میشه

در مورد درمانش هم اولین قدم درمان یبوسته، اگر بعد از درمان یبوست باز هم رفع نشد برید پیش دکتر جراح کودکان تا بهتون بکه باید چیکار کنید، احتمالا شربت ویتامین میدن که بچه وزن بگیره و لگنش سفت بشه، احتمال بعدی ده جلسه فیزیوتراپی و ورزش لگنه، اگر خوب نشد بسته به سن کودک تزریق یا عمل جراحی انجام میدن که باز هم امکانش خیلی کمه، چون این مشکل توی کودکان ۹۰ درصد مواقع با درمان یبوست و بعد از اون وزن گیری کودک خودش رفع میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید عزیزم دیر جواب میدمببینید شما باید اول ببرید دکتر گوارش که از نظر یبوست بررسی بشه، چون یکی از ...

ممنون از توضیح کاملت. والا یبوست رو بهتر کردیم. دیگه هم پیش نیومد. ولی دکتر بهمون گفته ممکنه عود کنه. الان حدودا ۱۰ روز هست که ده پیش نیومده. به نظرتون چه مدت برای تر میشم زمان لازم هست که دیگه خیالمون جمع باشه پیش نمیاد

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
پسرتون چند ساله ست و وزنش چقدره؟

۵ سال و ۲ ماه. وزنش ۱۶. 

ممنون از توضیح کاملت. والا یبوست رو بهتر کردیم. دیگه هم پیش نیومد. ولی دکتر بهمون گفته ممکنه عود کنه ...

خداروشکر که دیگه پیش نیومد، ببینید اول اینکه نباید بذارید یبوست بشه، تا دیدید یکی دو مرحله مدفوعش سفت شده بهش پیدرولاکس بدید یا غذاهای رونده که یبوست نشه، البته اینم بدونید که بعضی وقتا از دفع زیاد و شل شدن مدفوع این مسئله پیش میاد، پسر من اصلا یبوست نمیشد دفعش زیاد بود و بعد از یه دوره اسهال شدید پرولاپس براش پیش اومد، پس نه یبوست بشه نه اسهال، یه دفع معمولی

دوم اینکه اگر کم وزنه سعی کنید با غذاهای مقوی و ویتامین و هر چیزی که میدونید باعث وزن گیری میشه وزنش رو بالا ببرید، چون این مشکل یکی از دلایلش کم وزنی و ضعیف بودن عضلات لگنه که نمیتونه جمع بشه و انتهای روده رو نگه داره، بخاطر همینه که یکی از راههای درمانش فیزیوتراپی لگنه

یه مورد دیگه هم اینکه چون تازه براش پیش اومده و تازه هم رفع شده اصلا نذارید زور بزنه مخصوصا توی توالت، زیاد بپر بپر نداشته باشه، بهش یاد بدید سرفه و عطسه هاش شدید نباشه که به لگنش فشار بیاد، اینا چیزهاییه که دکتر جراح به من گفت

این بیماری امکان عود داره ولی اگر این موارد رو رعایت کنید و وزنش رو به افزایش باشه انشاله دیگه پیش نمیاد

ولی اکثرا توی بچه ها چون توی رشد هستن خودش برطرف میشه اگر هم خدایی نکرده عود کرد نگران نشید بیماری خطرناک و اورژانسیی نیست مگر اینکه خیلی بیرون زدگی شدید و زیاد باشه که نشه با انگشت بدیدش داخل

انشالله پسرتون همیشه سلامت باشه و دیگه این مشکل براش تکرار نشه، باز اگر سوالی داشتید در خدمتم

خداروشکر که دیگه پیش نیومد، ببینید اول اینکه نباید بذارید یبوست بشه، تا دیدید یکی دو مرحله مدفوعش سف ...

ممنون از زمانی که گذاشتی