2777
2789
عنوان

روده ی بچم اومد بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 4043 بازدید | 51 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول بگو برا دفعش خیلی زور زد؟  بعد بگو بیرون زدن به چه شکلی بوده؟ (احتمال هموروئید)

اره زور زد .یه چیز گوشتی قرمز بود که حالت چطور بگم نامیزان داشت یعنی  دایره نبود و بزرگ بود  .نتونستم نکاه کنم فشارم با این چیزا میاد پایین 

اتل متل توتوله
حتما چیزای روان کننده بدین بخوره ،میوه ،الو ،روغن زیتون. اگر هم دیدید موقع دفع خون میاد برید دکتر

میگم روغن زیتون میشه همیجوری بریزم رو غذاهاش؟

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8
میگم روغن زیتون میشه همیجوری بریزم رو غذاهاش؟

دختر خالم همین مشکل رو داشت ی قاشق روغن زیتون رو با یکم آبلیمو طمع دار میکردن مث دارو می دادن بهش، ولی شما ب این اطلاعات بسنده نکنید حتما دکتر مراجعه کنید

اره زور زد .یه چیز گوشتی قرمز بود که حالت چطور بگم نامیزان داشت یعنی  دایره نبود و بزرگ بود&nbs ...

متوجهم 

یه قسمتش بزرگتر بوده 

عزیزم احتمالا همون هموروئیده ولی نگران نباش با رعایت کردن رژیم غذاییش خوب میشه فقط نبايد مدفوعش سفت بشه که قرار باشه زیاد زور بزنه