2789
عنوان

dfi بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 17274 بازدید | 43 پست
ممنونم از راهنماییت عزیزم، اینهارو میدونم توضیحات مربوط بهش رو و دلایل بالا بودن dfi که خوشبختانه یا ...

عزیزم شما باردار شدی؟

برای dfi چه کردید؟

خدایا کاری کن که صلاح تو با آرزوی من یکی باشه
سلام بله خداروشکر همسر من هم هیچ دارویی مصرف نکرد اصلاح سبک تغذیه انجام داد، بطور کامل مصرف گوشت گا ...

خب خداروشکر

لزفا درباره اصلاح سبک بیشتر توضیح بدید

طبق چیزهایی که قبلا گفته بودید قبلا هم خیلی اهل رعایت بودید!

عادات و پرهیزات اصلاح سبک زندگی چیه؟

خدایا کاری کن که صلاح تو با آرزوی من یکی باشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب خداروشکر لزفا درباره اصلاح سبک بیشتر توضیح بدید طبق چیزهایی که قبلا گفته بودید قبلا هم خیلی اهل ...

عزیزم مهمترین کار حذف کامل گوشت قرمز بود مصرف بیشتر سبزیجات و کم کردن خیلی خیلی زیاد فست فود، سوسیس کالباس...

همسرم کارمندن و پشت میز نشین که سعی کردن تحرکشون خیلی زیادتر باشه و خیلی از مسیر هم که قبلا با ماشین شخصی همیشه میرفتن جایگزین کردن با پیاده روی، شست و شوی خودشون توی سرویس همیشه با اب سرد

یه پزشک طب سنتی هم بهشون گفته بود تخم گشنیز دم کنن و بخورن و گرمیجات بیشتر که اینم انجام دادن

همین کارها فقط برای ما جواب داد و واقعا کار خاص دیگه ای انجام ندادیم، یا داروی خاصی ایشون مصرف نکردن

خب خداروشکر لزفا درباره اصلاح سبک بیشتر توضیح بدید طبق چیزهایی که قبلا گفته بودید قبلا هم خیلی اهل ...

دکتر طب سنتی اگه میشناسین که خوب باشه با پرهیزات غذایی و شناسایی طبع بدنتون هم خیلی میتونن کمک کننده باشن

سلام عزیزم شما با دی آف ای بالا چیکار کردید

سلام عزیزم، هیچی، راستش من مسیر و اشتباه رفتم و هنوز اقدام درست نداشتم که همسرم و بردم عمل، وقتی بادکتر اطرج صحبت کردم گفتن اصلا دی اف ای هنوز مشخص نشده که باعث ناباروری بشه دی اف آی فقط برای کسیِ که سقط های مکرر داشته و ما اونموقع بهش توجه میکینم

سلام عزیزم، هیچی، راستش من مسیر و اشتباه رفتم و هنوز اقدام درست نداشتم که همسرم و بردم عمل، وقتی باد ...

سلام گلم دی اف ای شوهرمنم ۲۰ هستش دکتر زنان خودم گفتن شکستگی کروموزومی داره بردیم پیش اورلوژیست میگه مشکلی نیست به شهرم تقویتی داده وگفته اقدام کنین من میترسم باز سقط کنم ۷ ماه پیش سقط داشتم

سلام گلم دی اف ای شوهرمنم ۲۰ هستش دکتر زنان خودم گفتن شکستگی کروموزومی داره بردیم پیش اورلوژیست میگه ...

۲۰ که خوبه، ببین من نظرم اینه که همه اینا حرفه وقتی بخواد بشه میشه،  پس شما اقدامتو بکن و بسپر به خدا اگر خدایی نکرده مشکلی داشتی بعد برو دنبال آی یو آی و آی وی اف.....

۲۰ که خوبه، ببین من نظرم اینه که همه اینا حرفه وقتی بخواد بشه میشه، پس شما اقدامتو بکن و بسپر به خد ...

نه خودمم خداروشکر مشکل ندارم سونوآزمایشام همه خوب بودن ولی ازسفط میترسم..دوست دارم طبیعی بارداربشم