2789
عنوان

dfi بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 17273 بازدید | 43 پست

عزیزم تو این آزمایشها همه چی اوکی و خیلی خوبه

ولی ازمایش dfi انجام ندادن اون تست scd باید باشه که توش میزانش مشخص میشه و مربوط به سالم میزان شکنندگی dna اسپرم هست

اگر همه چیتون نرماله و باز جنین تشکیل نمیشه یا سقط میشه بگید این هم دکتر براتون بنویسه یا دکتر زنان یا اورولوژیست

عزیزم تو این آزمایشها همه چی اوکی و خیلی خوبه ولی ازمایش dfi انجام ندادن اون تست scd باید باشه که ت ...

چی رو بنویسه؟dfi رو؟

برای من چه آزمایشی باید بنویسه؟

سه ماه اول جنین ایست قلبی میکنه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش کاملا قابل درمانه این مقاله رو هم نگاه بنداز، فکر میکنم مفید باشه برات https://momgene ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم، اینهارو میدونم توضیحات مربوط بهش رو و دلایل بالا بودن dfi که خوشبختانه یا متاسفانه همسرم همه چی رو رعایت میکنه نه اضافه وزن داره نه واریکوسل، نه استعمال دخانیات و ... برای همین نمیدونیم مشکل از کجا ایجاد شده و چطور باید حل بشه همه ی آزمایشات هم نرمال بوده، حالا فعلا سبک تغذیه رو تغییر دادیم که ببینیم تغییری ایجاد میشه یا نه که اونم تا قبل این ناسالم خور نبودیمو بسیار حساس :( 

ممنونم از راهنماییت عزیزم، اینهارو میدونم توضیحات مربوط بهش رو و دلایل بالا بودن dfi که خوشبختانه یا ...

یه وقتایی ممکنه علت ژنتیکی داره 

ولی نگران نباش 

چون راهکارهای درمانی زیادی داره

عزیزم رفتید دکتر. چی گفت بهتون

بله ، دکتر یک سری دارو و مکمل نوشت برای همسرم و البته اصلاح تغذیه که باید مصرف گوشت گوساله اصلا نداشته باشیم تا یعد یکی دو ماه دوباره آزمایش بدیم ببینیم تاثیری داشته یا نه

عزیزم چی شد نتیجه آزمایشتون؟

این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم
ممنونم از راهنماییت عزیزم، اینهارو میدونم توضیحات مربوط بهش رو و دلایل بالا بودن dfi که خوشبختانه یا ...

سلام مثل اینکه بسلامتی باردار شدید مبارکه میشه منو راهنمایی کنید؟ همسرم dfiبالا داره دکتر اصلا دارو برای dfi نداد بقیه آیتم ها نرمال

سلام مثل اینکه بسلامتی باردار شدید مبارکه میشه منو راهنمایی کنید؟ همسرم dfiبالا داره دکتر اصلا دارو ...

سلام بله خداروشکر

همسر من هم هیچ دارویی مصرف نکرد اصلاح سبک تغذیه انجام داد، بطور کامل مصرف گوشت گاو رو قطع کرد، فست فود و غذاهای مضر رو به حداقل رسوند ، پیاده روی بیشتر شد و تو کمتر از سه ماه باردار شدم خدهروشکر

سلام بله خداروشکر همسر من هم هیچ دارویی مصرف نکرد اصلاح سبک تغذیه انجام داد، بطور کامل مصرف گوشت گا ...

خداروشکر منم آزمایش همسر همه چیش نرماله به جز dfi, دعا کنید برای منم