2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لاغر 😂😂😂

من قبلا ورزشکار حرفه ای بودم 

تو قرنطینه و به خاطر کارهای پایان نامم به شدت چاق شدم 

امسال هم مجبور شدم به خاطر یک مشکلی کورتون بزنم 

خیلی بد شد ولی بازم خداروشکر راضی ام 

دارم تااشمو می کنم 

من با ورزش و سالم خوری لاغر شدم 

انقد تو تاپیکای لاغری گفتم دیگه همه می دونن لاغر شدنمو😄

الانم ورزش شکمی میرم تا سفت شه

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

ی عدد چاق اومدم بالا

لاغرتر 🫠🫠

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
من با ورزش و سالم خوری لاغر شدم  انقد تو تاپیکای لاغری گفتم دیگه همه می دونن لاغر شدنمو😄 الا ...

چن کیلو کم کردی؟

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

من همیشه ارزوم بود چاق چاق شم 😤 یعنی با ورزش و اینا 

تا اینکه بیماری پنیک گرفتم و قرص خوردم 

مثل نون تافتون ورم کردم 😭😭😭😭 

الانم با یوگا و ایروبیک دارم کم میکنم 

رژیم نمیگم چون غذام کلا کمه 🥶🥶🥶

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•

دلم میخواد چاق بشم🥲

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
چن کیلو کم کردی؟

وزن اولیه من چون وزن نکردم بین ۶۸ تا ۷۲ بود 

الان ۵۷

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

اگ دوست داری چاق بشی تضمینی آیدی روبیکام می‌زارم پیام بده راهنماییت میکنم sanaz7411

روبیکاندارم 

قرص وایناهم نمیخورم

راه حل دیگه داری اینجا بگو لطفا

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏