2777
2789
چاق بشم ملت آب میخورن چاق میشن من برنج و ماکارونیم با نون میخورم بجای ۳ وعده ۶ وعده میخورم باز هیچ ...

اگ دوست داری چاق بشی تضمینی آیدی روبیکام می‌زارم پیام بده راهنماییت میکنم sanaz7411

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روبیکاندارم  قرص وایناهم نمیخورم راه حل دیگه داری اینجا بگو لطفا

اجی گلم عرق یونجه بگیر روزی یک استکان بخور غذات با نون بخور حتی شده نصف بشقاب بخور اما با نون  ماکارونی برنج تو‌وعده های غذاییت باشه تخم مرغ اب پز صبحانه بخور سیب زمینی آب پز کن شب موقع خواب یکم گلپر بریز روش خالی بدون نون بخور

چجوری وزن کم کردی؟ میشہ لطفا بگی

سالم خوری

ورزش 

صبر و صبر 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

ماشاالله اما حواست باشه برنگردی دیگ کورتون برگشت داره 

دعام کن عزیزم برای سلامتی همه و من،ان شا الله دیگه تا ابد کورتون نزنم 

خیلییی پروسه ی زجر اوری داشت خیلیییی 

خدا به همه سلامتی بده❤️❤️❤️

من ۱۰ کیلو اضافہ وزن دارم کہ ھمش تو شکم و پھلومہ پاھام و دستام لاغرن خیلی بدھیکلم

عزیزم میتونی ژل لاغری مصرف کنی برا شکم پهلو هات برای باسن و سینه هاتم شیاف سینه و ورزش های باسن و سینه