2777
2789
عنوان

خانه داری

4632 بازدید | 36 پست

خانومها میشه بیاید بگید صبح که بیدار میشید چه کارهایی انجام میدین تا شب که میخواین بخوابین  از ریزترین و جزئی ترینش بگید.من هرچقدرم کار میکنم آخر به هیچ کاری نمیرسم همیشه هم خونم بهم ریختست کلی ظرف و لباس کثیف دارم جارو که ماهی یبار میرسم بیرون که اصلا نمیتونم برم هروقت میرم نگای لباس و آرایش دیگران میکنم میگم چجوری و کی وقت میکنن به خودشون برسن و به زندگیشون هم برسن.حمام هم هفته ای یکبار به زور برسم برم آرایشگاه دوماهی یکبار میشه لطفا بگید ممنون 

از صبح بیدار میشم درگیر بچه ام ساعت ۱۱ هول هولکی صبحونه میخورم دوباره بچه. ساعت ۴ ناهار میخورم بعدش دوباره بچه. شام شیر میخورم دوباره بچه. شبا ک کسی خونس بچه رو میدم دستش ناهار فردا رو درست میکنم. در طول روز کاری نمیتونم بکنم. تمیزکاری و جارو میزارم واسه ۵ شنبه جمعه ک تنها نیستم و کسی هست بچه رو نکهداره

صب زود پاشو خونه رو جارو کن دستمال کشی کن،اینا همش یک ساعتم نمیش

دیگ ب خودت برس تا ظهر

ظهرم موقع غذا درس کردم اشپزخونه رو نم نم مرتب کن،شعله غذارو ک خاموش کردی همون لحظه دستمال بکش بعد سفره بنداز

بعدشم ظرفاتو بشور و استراحت تا شب ک باز غذا درست کنی

این روتینو ادامه بده چند روز میوفتی رو روال

درکل بت بگم خونه رو دائم تمیز نگه داری اصلا نیاز نیست هر روز براش وقت بزاری و دائم جارو تو دستت باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۹ بیدار میشم ۱۰ صبحونه دخترمو آماده مهد میکنم بعد به دختر کوچیکم میرسم صبحونه میدم جاشو عوص میکنم بازی می‌کنیم میشه ۱۲ نهار میزارم خونه رو مرتب میکنم تا ساعت ۲ همه چی تمومه بعدش یه دوش یه آرایش خوردن نهار استراحت بعد ظهری رسیدن به تکالیف دخترم بازم بازی با بچه ها میشه شب آماده کردن شام ودیدن فیلم و سریال و پایان

۸ونیم بلندمیشم.صبحونه اماده میکنم.ازیه شب قبلشم ناهاروشام که میخوام درست کنم وگوشت و...بیرون میزارم.سریع صبحونه میخورم بابچها بعدناهاردرست میکنم.تاپیازسرخ شه سریع هرچی ظرف دراومده میشورم.پون رژیمم وتو۲وعده نمیتونم یه مدل غذبخورم میرم سراغ غذای دوم وسریع میزارم.اون که داره میپزه پوشک بچهارو عوض میکنم.به یکدومش شیرمیدم.مشغولشون میکنم‌میام دوباره اشپزخونه.تا۳کارم تواشپزخونه تمومه وروی گازو همه جارم تمیزکردم ناهاروشامم امادست.میرم تواتاقاروتختی و...واتاق دخترمم خودش مرتب میکنه.تموم که شد یه جاروبرقی وطی میکشم حالو. موقعیم که ظهرابچهایه ساعت خوابن تن تن لباس میندازم لباسشویی.نمیزارمم لباسازیادشه.حمومم شبا یاعت ۱میرم همه خوابن دورتادورشم یه اب میگیرم ولباس زیرامم تودستم‌میشورم.دست شوییم شوهرم هرشب میشوره.روزای جمعه هم واسه خریدوارایشگاه و....میزارم.

اکثرا نوشتین صبح زود بیدار شو 

ولی شبها چون همش در حال شیر دادنم خواب درستی ندارم صبحها زودتر از ۹ الی ۱۰ نمیتونم بلند شم.یه راه حل دیگه بدین