2777
2789
عنوان

خانه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 4651 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی اینارو بهت گفته؟شیروبجوشون بده بهش بخوره ازهردکتریم خواستی برو بپرس.بچت ۶ماهش که نیست ۱سالشه

خود دکتر گفته.بعدم مشکل من کلا نوع شیر نیست که بالاخره باید بیدار بشم بدمش یا نه مشکل من بد خوابی توی شب هست 

من 9 اینا بیدار میشم صبحونه میخورم بعد گردگیری جارو میکنم بعد میشه تایم نهار که چون رژیمم یه چیز حاضری میخورم بعد سیف میزنم گاز و سینکو میشورم دستشویی یه اب میگیرم کم کم مقدمات شام رو اماده میکنم که شوهرم رسید شام اماده باشه کلا به نظرم کار خونه خیلی زمان نمیگیره البته بگم من بچه ندارم اونایی که بچه دارن کارشون سخت تره

بپرس تا بگم خانوم جان

وای خدا از دهنت بشنوه منم اسیرم خواهر  هر ساعت دارم نمیز میکنم باز یه ساعت دیگه اش میبینم انگار اصلا ۱۰۰ ساله تمیز نکردم تازه بچه ندارم این شکلیه بچه بیاد چه شکلیه 🫠🫠🫠

والا روزایی که تعطیلم سرکار نمیرم 

همیشه هفت و نیم هشت بیدارم خونرو جمع و جور میکنم اسباب بازیارو جمع میکنم تا پسرم بیدار نشده بیدار شد صبحانه میخوریم خونرو جارو میکشم طی میکشم غذا میزارم 😂

روزایی که میرم سرکار این روند از شیش عصر شروع میشه 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
اکثرا نوشتین صبح زود بیدار شو  ولی شبها چون همش در حال شیر دادنم خواب درستی ندارم صبحها زودتر ...

من شبا به دخترم شیرخشک میدادم هم سیرمیشد هم خودم حداقل یه خواب راحت داشتم هرکس یه جوره سعی کن خونت نداری بهم بریزه در لحظه مرتب کنی کار به بهم ریختگی نمیریه

صب ساعت ۵ بیدار میشم صبحانه میخوریم و همسرم میره من ظرفای صبحانه رو جم میکنم و لباسشویی روشن میکنم و میرم سراغ کارم تا بچها بیدار شن

وقتی بیدار شدن بهشون صبحانه میدم و ظرفارو جم میکنم و دستشویی رو میشورم خونه رو مرتب میکنم هم زمان شام و ناهارمم آماده میکنم یکمم با بچها بازی میکنم ناهار میخوریم میزو جم میکنم ظرفا رو میشورم یکم استراحت میکنم بعد پا میشم عصرونه آماده میکنم و میخوریم و با بچها میرم کلاس و بیرون و خرید و میایم خونه شام میخوریم و میخوابیم

ارایشگاه هر ده روز میرم فقط برای اصلاح ابرو 

دوتا بچه ۶ و ۱/۵ سال دارم

صبح بیدار میشم کتری روشن میکنم 

دستشویی دست و صورت میشورم مسواک میزنم هرروز صبح با جرمگیر من دستشویی زو میشورم

همسرم پسرم دخترم بیدار میکنم 

بعد از مرتب کردن و جمع کردن رخت خواب ها صبحونه میارم 

بچمو میفرستم کلاس با سرویس میره 

بعد هم که همسرم رفت دخترم رو حمام میبرم تمام لباس های تنمون رو عوض میکنیم هر چی لباس چرک هست میریزم ماشین لباسشویی 

اهنگ‌پلی میکنم صداشو زیاد میکنم

تو همین حین ظرفارو میشورم 

چند تا کار رو با هم انجام میدم مثلا تا ماشین لباسارو بشپره پیاز میذارم برای غذا سرخ بشه همزمان ظرفارو میشورم خشک میکنم برمیدارم بعد از ناهار گذاشتن کابینتارو دستمال میکشم یخچال تمیز میکنم کف اشپزخونه زیر کابینتا دستمال میکشم 

دستمال شیشه برمیدارم خونه رو گردگیری میکنم 

دو سه جا خز دارم روی مبل روی میز زیر فانوس کنار سالنی اونا و شونه میزنم بعد جاروبرقی میکشم بعد از جاروبرقی طی میکشم خونه رو و ریشه ی فرشا رو رو به بیرون شونه میزنم صاف وایسه(با این که دوتا بچه کوچیک دارم ریشه فرشام همیشه شونه زده و صافه چون روزی چند بار شونه میکنم)😂

یعد اتاقو مرتب میکنم راهرو رو جاروبرقی میکشم 

لباسهارو پهن میکنم 

یعد دیگه ظهره. ناهار میخوریم 

عصر ها کاری ندارم به خودم میرسم

لاک میزنم موهامو شونه و اتو میکنم ارایش میکنم(چه بخوام یرم بیرون چه نخوام) 

بچه هارو میخوابونم(کثه الان که خوابن!)

خودم عادت یه عصر خوابیدن ندارم سریال ترکی میبینم یا نی نی سایت میام

بازار باشگاه پارک و غیره .. هم اکثرا عصر ها میرم 

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
اکثرا نوشتین صبح زود بیدار شو  ولی شبها چون همش در حال شیر دادنم خواب درستی ندارم صبحها زودتر ...

من هم شیر میدم شبا 

یچت رو تو طول روز سیر کن قبل خواب غذا و اب جوشیده بده تو خواب کمتر شیر میخوره من دخترم کنارم میخوابونم شبا ۴_۵ بار خودش میچسبه یهم شیر میخوره میخوابه یا گاهی همون خواب خواب اروم مسزنم زو پشتش بدون شیر میخوابه 

من هم ۸ بیدار میشم کلاسای پسرم ۹ شروع میشه 

البته از مهر باید ۵-۶ بیدار شم چون ۷ باید مدرسه باشه میره کلاس تول

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
مگه میشه ؟بعدش هزار درد مرض 

عزیزم تا دوسالگی شیر بده گوش نکن دوره شیرش رو تکمیل کن در کنارش غذای کمکی بده شیر پاستوریزه نده 

من پسرم رو تا دوسال شیر دادم ماشالله از همه لحاظ عالیه 

اطراف من همه دختر رو ۱ سال و ۶-۷ ماه از شیر میگیرن میگم دختر کمتر شیر میخوره اما قصد دارم دخترم هم دقیقا تا دو سال شیر بدم 

همین الانم بیدار شد اومد بغلم شیر بخوره

بچه های یکساله و‌دوساله‌چجوری سرگرم میشن تا شما مار خونه مثل جاروبرقی و غذا پختن انجام بدین؟.  

همزمان با خودم با دکمه های جاروبرقی بازی میکنه 

فیلم باب اسفنجی دوست داره دانلود کردم رو تی وی میذارم ببینه