2777
2789
عنوان

خانه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 4657 بازدید | 36 پست
از صبح بیدار میشم درگیر بچه ام ساعت ۱۱ هول هولکی صبحونه میخورم دوباره بچه. ساعت ۴ ناهار میخورم بعدش ...

پس کا با دوتا بچه چی کار میکنیم؟

طی همه مراحل هم دخترم پشت سرم مثه جوجه اردک راه میاد😅😆😂😂

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
پس کا با دوتا بچه چی کار میکنیم؟ طی همه مراحل هم دخترم پشت سرم مثه جوجه اردک راه میاد😅😆😂😂

آخه بچه های من کلا مانع کار کردنم میشن انقدر اذیت میکنن تا مارمو ول کنم مثلا جاروبرقی  رو ده بار خاموش میکنن و درشت مخزنشو باز میکنن😔

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه بچه های من کلا مانع کار کردنم میشن انقدر اذیت میکنن تا مارمو ول کنم مثلا جاروبرقی  رو ده با ...

دختر منم دقیقا همین کارو میکنه دستشو میذاره رو سیم جمع کنش 

یا خاموش میکنه سرعتشو کم و زیاد میکنه روش یه جا داره چهار تا سری جاروی متفاوت داره اونو باز میکنه همونا رو میدم بازی میکنه جارومو میکنم

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱

من 9 اینا بیدار میشم صبحونه میخورم بعد گردگیری جارو میکنم بعد میشه تایم نهار که چون رژیمم یه چیز حاضری میخورم بعد سیف میزنم گاز و سینکو میشورم دستشویی یه اب میگیرم کم کم مقدمات شام رو اماده میکنم که شوهرم رسید شام اماده باشه کلا به نظرم کار خونه خیلی زمان نمیگیره البته بگم من بچه ندارم اونایی که بچه دارن کارشون سخت تره

ای جان و دل برقصا

یه کار سخت طاقت فرسا دردناک اگه یه همسر فحاش هرزه هم داشته باشی دردناک تر باشه هی کثیفی چرکی بی احساس  همچین خودش گرفته فک میکنه کیه اونم وقتی مجازی آشنا شدی آشغال پوچ  فک کن وقتی خسته کسلی مردک هی حرف میزنه اعصابت خرد میکنه  نه حرف های محبت آمیزی نه هیچی  فقط فحش فحش منکه به خاطر هرزگی فحاشی از یه کثافت جدا شدم بعد دیدم مرتیکه نه دارم پول جمع میکنم می خوام باهات عروسی کنم هرزه پررو ولی فحاشی همینکه هست خفه شو بابا دهاتی هرزه