خانومها میشه بیاید بگید صبح که بیدار میشید چه کارهایی انجام میدین تا شب که میخواین بخوابین از ریزترین و جزئی ترینش بگید.من هرچقدرم کار میکنم آخر به هیچ کاری نمیرسم همیشه هم خونم بهم ریختست کلی ظرف و لباس کثیف دارم جارو که ماهی یبار میرسم بیرون که اصلا نمیتونم برم هروقت میرم نگای لباس و آرایش دیگران میکنم میگم چجوری و کی وقت میکنن به خودشون برسن و به زندگیشون هم برسن.حمام هم هفته ای یکبار به زور برسم برم آرایشگاه دوماهی یکبار میشه لطفا بگید ممنون
من 9 اینا بیدار میشم صبحونه میخورم بعد گردگیری جارو میکنم بعد میشه تایم نهار که چون رژیمم یه چیز حاضری میخورم بعد سیف میزنم گاز و سینکو میشورم دستشویی یه اب میگیرم کم کم مقدمات شام رو اماده میکنم که شوهرم رسید شام اماده باشه کلا به نظرم کار خونه خیلی زمان نمیگیره البته بگم من بچه ندارم اونایی که بچه دارن کارشون سخت تره
یه کار سخت طاقت فرسا دردناک اگه یه همسر فحاش هرزه هم داشته باشی دردناک تر باشه هی کثیفی چرکی بی احساس همچین خودش گرفته فک میکنه کیه اونم وقتی مجازی آشنا شدی آشغال پوچ فک کن وقتی خسته کسلی مردک هی حرف میزنه اعصابت خرد میکنه نه حرف های محبت آمیزی نه هیچی فقط فحش فحش منکه به خاطر هرزگی فحاشی از یه کثافت جدا شدم بعد دیدم مرتیکه نه دارم پول جمع میکنم می خوام باهات عروسی کنم هرزه پررو ولی فحاشی همینکه هست خفه شو بابا دهاتی هرزه