2821
2789
عنوان

خوابگاهی

411 بازدید | 30 پست

سلام دخترا چطوری توخوابگاه موندگار شدین من اصلا نمیتونم فقط گریه میکنم هم اتاقیم خیلی عالین خداروشکر ولی من نمیردنم چیشده خیلی بع پدر و مادرم وابستمو جه آخری خونه هم بودم  خیلی خیلی دلم براشون یذره شده دوستای خودمم که تبریز قبول شدن من چیکار کنم که بتونم اینجا بمونم توروخدا اگه یچیزی میدونین بگین خودتون چطوری موندگار شدین من میخام اگه شد بعد یه ترم انتقالی بگیرم و برم راهم خیلی دوره سه ساعت راهمه بنظرتون میشع بعد یه ترم انتقالی گرف میخام برم بع تبریز که خیلی بع شهرما نزدیکه 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خودتو مشغول کن به این فکر کن که چقدر قراره مستقل بشی وابستگی زیاد از حد خوب نیست دوستای جدید پیدا کن ...

من بیش از حد وابستم بیش ازحد جوری که تا دو روز بخاطر مامان و بابام گریه میکردم بچه آخری همینه دیگه ۲۴ ساعته پیش مامان و باباتی تا یکم دور میشی سخت میشه برات انشالله این یه ترم بگذره اگه خدا بخاد و کمکم کنه انتقالی میگیرم به تبریز اگه انتقالی  بدن 

چی میخونی؟ بچه ک نیستی من بچه اخرم ولی مث تو نیستم میخوام دورتر شم تا نزدیک🥲😂

من صنایع غذایی دست خودم نیست بخدا من تا حالا از مامان و بابام دور نشده بودم

من شوهرم وقتی اومد دانشگاه اهواز ما خونمون اهواز بود خواهرش که میشد عروس خالم همسایه طبقه بالامون بود شوهرم بی پول و وضع داغون خودش هم کارگری میکرد تا ۱ شب بعد میرفت درس میخوند تا ۵ صبح وقتی منو دید و نامزد شدیم خودم کمکش میکردم تو هم سعی کن بسازی اینا واست میشن خاطره و یه آدم قوی میشی

با شماره پدرشوهرم اومدم😁
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز