2821
2789
عنوان

خوابگاهی

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 30 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم ب همین دلیل و دلالیل دیگ چون رو وسایلام حساسم و... و... میخوام انتخاب رشته کنم برا ی شهری ک دو ساعت با خونمون فاصله داره  دانشگاه ک هر روز نیس 3 روز در هفته رفتو امد میکنم 

به نظرم چون اولشه اینجوری یکم بگذره عادت کنی خوب میشی 

یه دوست همشهری دارم که رشته دیگه هس خداییش دیشب اومده بودپیشم یکم حرف زدیم دیگه گریه مریه یادم رف بعدشم هم اتاقیم واقعا عشقن پنج تامون تورکیم و سه تا کرداوهوم اولشه یکمم بخاطر همون 

یه دوست همشهری دارم که رشته دیگه هس خداییش دیشب اومده بودپیشم یکم حرف زدیم دیگه گریه مریه یادم رف بع ...

خوبه دیگ چی بهتر از این باهمونا خوش باش 

بلاخره تا کی میخوای گریه کنی همون هم خوابگاهیات مسخرت میکنن بچه ک نیستی دیگ قوی باش 

من بیش از حد وابستم بیش ازحد جوری که تا دو روز بخاطر مامان و بابام گریه میکردم بچه آخری همینه دیگه ۲ ...

خب دیگه عزیزم میگم وابستگی بیش از حد به هرکسییی خوب نیست بنظرم اتفاقا از این شرایط استفاده کن که مستقل تر بار بیای 

الان که نه  تو که هنوز صفر کیلومتری برو اولش که بگذره سخته ولی واست خوبه بعد اقدام کن

اوهوم بعد دو ترم میگن میشع انتقالی گرف منم اگه خدا بخاد و کمکم کنه تلاشمو میکنم خب بخونم معدلم بالا بیاد و انتقالی بگیرم اگه بدن برم تبریز

منم ب همین دلیل و دلالیل دیگ چون رو وسایلام حساسم و... و... میخوام انتخاب رشته کنم برا ی شهری ک دو س ...

اول اینکه بهترین کارو میکنی ودقیقا به شهر دور اصلا نرو من یه اشتباه محضی که کردم این بود فک میکردم شهر دور برام خوبه و آزاد میشم و فلان فلان ولی الان میبنم ندیدن پدر و مادرم از هرچیزی برام عذاب آور تره بخاطر همون میخام بعد دو ترم اگه شد و دادن انتقالی انتقالی بگیرم و برم نمیخام خودم اینجا بمونم مثلا الان هم اتاقیام خونشون دو ساعته فاصلش با اینجا اونا رفتن همشون ولی من تنها موندم اینجا چونکه راه ما فوقش سه یا چهار ساعت راهشه 

2828
2791
2779
2792