2777
2789
عنوان

زنداداش بد

| مشاهده متن کامل بحث + 4939 بازدید | 88 پست
چندبار حرف زدم حتی گفتم تو خواهرمی بیا خوب باشیم ولی همون دقیقه جوابه بعد تموممم

پس یک حساسیت ذاتی ب خانواده شوهرداره یعنی دوست داره خوب باشه ولی نمیتونه..توی خانوادش کسی نیست ک ازخانواده شوهر کشیده باشه؟؟شایدهمین چیزا باعث بدبینی وحساسیت ب خانواده شوهرشده

بنظرم من زنداداشت از مهربونیت داره سواستفاده میکنه ی مدت اصلا نبینش واست مهم نباشه  بهش محل نذار وقتی اون تو قیافه است شما بگین و بخندین فقطم با داداشت قربون صدقه بچه اش نرین حتی اگه دلتون با دیدنش ضعف کرد اصلا نشون ندین کلا تظاهر کن ب ندیدنش باور کن که جواب میده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس یک حساسیت ذاتی ب خانواده شوهرداره یعنی دوست داره خوب باشه ولی نمیتونه..توی خانوادش کسی نیست ک ازخ ...

نه کلا خودش دیدش به همه منفیه حتی همسایه دوست حتی ارایشگرش میگه حسوده دشمنه فلانه 

حتی مامان خودش هم گلایه میکرد از اخلاق دخترش 

ببيند عروس اگه بد باشه يا تقصير خانواده شوهره 

يا ذات بعضي زناس 

اما بدون مقصر اصلي داداشش شماست 

من الان بخوام اين رفتار بكنم شوهرم مثل ماست نميشنه نگام كنه

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

بنظرم من زنداداشت از مهربونیت داره سواستفاده میکنه ی مدت اصلا نبینش واست مهم نباشه  بهش محل نذا ...

اره اکه طاقت بیاریم ازبس ساده ایم دلمون میخواد خوب باشیم طاقت نداریم ایندفعه محل نمیدم 

اوه چه بد مال مام همین اومد خونمون چقد بریز بپاش رفتیم خونش بزور یکم خورشت گذاشته بود ادم نمیتونست ب ...

چاره چیه؟؟بخاطر ارامش برادرت کوتاه بیایید 

اصلا سراغ عروستونو نگیرید 

موقع دلتنگی به برادرتان زنگ بزنید و تلفنی با برادرزاده تون صحبت کنید 

فعلا که عروستون داره می‌تازه 

اره همون مقصر داداشمه  شوهر خودمم اولویت اولش خانوادشه

ببين اولويت اول ن 

ولي خب خانواده مهمه دو طرف 

نه من جرعت بي اخترامي به خانوادشو دارم 

نه اون جرعت بي اخترامي به خانواده من 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

چاره چیه؟؟بخاطر ارامش برادرت کوتاه بیایید  اصلا سراغ عروستونو نگیرید  موقع دلتنگی به برا ...

داداشم زنگ زدم چقد دیدم اون یکبارم یادی نمیکنه میترسه زنش بفهمه دیگه اونم زنگ نزدم 

انقد ترسوعه یکبار پیام دادم برایه چیزواجب بعد خوندش پاک کرد اتگار چی گفته بودم 

ببيند عروس اگه بد باشه يا تقصير خانواده شوهره  يا ذات بعضي زناس  اما بدون مقصر اصلي دادا ...

ببین آخه واقعا اگه آدم بدی هم ببینه انقدر بد تلافی نمیکنه 

همه که امام و پیغمبر  نیستیم خودمونم عروسیم  و چه بسا ناپختگی هم داریم 

ولی دیگه زن داداش استارتر نمونه س 

البته ما هنوز عروس نداریم