2777
2789
عنوان

زنداداش بد

| مشاهده متن کامل بحث + 4939 بازدید | 88 پست
ببین آخه واقعا اگه آدم بدی هم ببینه انقدر بد تلافی نمیکنه  همه که امام و پیغمبر  نیستیم خ ...

ببين منم قبلا همه رو با خودم مقايسع ميكردم

اما خيلي بدتر ديدم چيزاي عجيب شنيدم واقعيت هم داشته 

قلب تو مهربونه همه شبيه هم نيستن عزيزم💓

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

باز بستگی به شوهرش داره 

الان من یه نگاه چپ به یکی از اعضای خانواده همسرم بکنم میکشه منو کلا چه به حق و چه ناحق طرف اوناست خدا نکنه بگم خواهرت اینجوری اونجوری البته تا حالا نگفتم یبار با خواهر کوچیکش درگیری لفظی پیدا کرده بودم عصبی شده بود در حد چی البته برای گذشته ها بود و الان ولی ن ارتباط خیلی زیادی خوبه طوری که باعث دخالت و دعوا بشه ن انقد دوری و دوستی حداقل هفته ای یبار یا دو هفته یبار بد نیست ولی نه تو یه ساختمونیم از بس دخالت حرف دعوا بین خودم و همسرم 

تنها گذاشتنم توسط شوهرم بعد اینکه از سرکار میاد مستقیم اونجا دهن لقیاش و بچه ننه بودنش باعث شده دید منفی بهشون پیدا کنم با وجود اینکه خوبن باز میرم میام ولی ته دلم از زندگیم راضی نیستم خیلی گریه میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین آخه واقعا اگه آدم بدی هم ببینه انقدر بد تلافی نمیکنه  همه که امام و پیغمبر  نیستیم خ ...

اخه هیچ دیدیمش بدی کنیم 

بدی مال زمانیه که حداقل ماهی یبار هفته ای یبار ببینیش 

ماکه ۶ ماه سالی یکبار جای باشه ببینیم اونم درحد سلام خداحافظ نه بیش ازاین

اره الان خودمو فحش میدم چرا پولاتو هدر دادی والا به فکر خودت باش   چه کنم اینم شانس ماست

از این به بعد تغییر کن مثلا وقتی. اومدن خونه مامانت تو برو بیرون یا به یه کاری مشغول شو و خودتو خوشحالنشون بده نزار بفهمه میتونه ناراحتت کنه

اره الان خودمو فحش میدم چرا پولاتو هدر دادی والا به فکر خودت باش   چه کنم اینم شانس ماست

اسی من هم خیلی به  برادرام وابسته ام  یعنی راضیم خودم بمیرم ولی به داداشام هیچی نشه 

حاضرم خودم هیچی نداشته باشم ولی داداشام راحت زندگی کنن 

خدا خودش اهلشو سرراه همه بذاره 

نه کلا خودش دیدش به همه منفیه حتی همسایه دوست حتی ارایشگرش میگه حسوده دشمنه فلانه  حتی مامان خ ...

ای بابا.اینجوری ک نمیشه الان دیگه زمان بدبودن ها وحساسیتای بیخود گذشته چ خوب میشد اگر یک عده کمی روشنفکر بودن..دیگه این مشکلات نبود.‌‌...اختلاف باعروس یااختلاف عروس باخانواده شوهر اکثرش بخاطر دیدگاه های منفی ک بوجود میاد...ممکنه خانواده آقا فک کنن عروس دزد پسرشون یابرعکس عروس فک میکنه اگ شوهرش بره خونه پدرش پرش میکنن..کاش میشد همه مون ب یک سطحی ازگاهی می‌رسیدیم ک این مسائل پیش نمیومد....شماهم واقعا حق دارید کلن بچه خواهربرادر عزیز آدم دوست داره ببینه

داداشم زنگ زدم چقد دیدم اون یکبارم یادی نمیکنه میترسه زنش بفهمه دیگه اونم زنگ نزدم  انقد ترسوع ...

شمابخاطر حفظ زندگی برادرت کوتاه بیا..می‌بینی قسمتش این زن بوده اگ بخواین شماهم لج کنید ‌.سنگ روی سنگ بندنمیشه....سعی کنید یک مدت بی تفاوت باشید دراوج احترام بی تفاوت باشید خودش کوتاه میاد...محبت زیاد وبی محبتی هردو آدمارو هار میکنه تعادل رو حفظ کنید

اسی من هم خیلی به  برادرام وابسته ام  یعنی راضیم خودم بمیرم ولی به داداشام هیچی نشه  ...

اره دقیقا ولی نکن هیچ کدوم قدرتو نمیدونن 

دقیقا مام خیلی حمایت کردیم سر خونه ساختن و ازدواجش تهش چی ......

انشالله که زنداداشش شما خوب باشه 

شمابخاطر حفظ زندگی برادرت کوتاه بیا..می‌بینی قسمتش این زن بوده اگ بخواین شماهم لج کنید ‌.سنگ رو ...

اره دیگه بی تفاوت میشم ازدیشب میگم نزارن ببینم نیان چه کنم ول کن خدا بزرگه 

فقط فردا نگن عمه محل نمیده چون دلم خیلی شکسته دیشب چقد گریه کردم میگم ابجیم مگه بچه رو میخوایم چیکار کنیم بزنمش بخورمش چیکار اخه جز قربون صدقه رفتنش ای خدا خودت هستی داری میبینی