2777
2789
عنوان

زنداداش بد

| مشاهده متن کامل بحث + 4939 بازدید | 88 پست

مثل زنداداش من خاک تو سرش بعد ۱۲ سال مارو دعوت کرد یه شام گذاشت جلومون با کلی بی محلی چند روز بعد زنگ زد کلی فحشی که لایق خانواده خودش بود بارم کرد که چرا سوار ماشینمون شدی بدبخت گدا گشنه 

حالا خودش میخواد زنداداش بیاره ایشالله یکی بدتر از خودشون گیرشون بیاد تا بفهمن 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من دو تا زن داداش دارم عالی ، خونشون دعوت نمیکنن ولی خونه بابام زیاد میان خیلیم اونجا کمک میکنن ،اینحور نیست که بشینن ما فقط پذیرایی کنیم هممون هر کی هر کاری از دستمون بر بیاد با همکاری هم انجام میدیم انگار همه با هم خواهریم،

مامانمم فقط قلیون چاق می‌کنه ومیکشه🤣 

ولی امان از خانواده شوهرم ، باخواهرشوهرم که رابطه قطع  از بس آتیش مینداخت تو زندگیمون ، خونه مادرشوهرم هم فقط عید یا روز پدر روز مادر ،خیلی کم میریم هم من هم همسرم ، قبلاً زیاد می‌رفتیم ولی از بس فتنه مینداختن ترجیح دادیم همون مناسبتا فقط 

ارتعاش اسم با کمک اعداد و حروف ابجد برای تو دلیا انجام میدم بهتره اسم میوه ی زندگیت رو آگاهانه انتخاب کنی ، اگه خواستی بیا خصوصی تا من برات انجام بدم 
بزار ببینه شاید سرعقل اومده یهو دیدی عمه خوبی شد برا نی نی 

چشمم اب نمیخوره .هم خودش بچه هاش حسود بچم هستن .

ببینم خدا چ میخا .گفتم اگه کوچکترین‌چیز بازم‌دیدم‌ازشون دیگ‌برا همیشه قطع رابطه

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑
نه کاش اونطور شما گفتین بودیم نمیسوختم یعنی میگم اصلا نمیبینیمش مامانم که هیچچچچ نمیره .خواهرم من هم ...

بنظرم باهاش خیلی دوستانه حرف بزن اگر سوءتفاهمی هست برطرف بشه وبگو که مادلمون تنگ میشه واین حق رو داریم ک بچه رو ببینیم..‌‌آخه بچه ب خانواده پدری هم نیاز داره

اگر در کل بدون ناراحتی و گلایه ایی از شما اینجوریه خوب بیشعوره عزیزم از بیشعور هم انتظاری نیست دیگه& ...

نمیدونم میاد هم قیافه میگیره اعصاب ادم خورد میشه اخه براچی خوب چیکارت کردیم 

هدیه هارم میگم ندم براچی وقتی دوست ندارنمون براچی بدم وقتی انقد بی ارزشم نمیاره ببینمش 

حالا چندبار کادو دادم 

باز گرفته بودم هربار دیدنی بدم بهش ولی اینطور میکنن اصلا دلم گرفت 

من دو تا زن داداش دارم عالی ، خونشون دعوت نمیکنن ولی خونه بابام زیاد میان خیلیم اونجا کمک میکنن ،این ...

ما این مدلی طرف خانواده شوهرمیم خواهرشوهرام عالی هستن مادرشوهر اولا اذیت میکرد خیلی الان خوب شده

بنظرم باهاش خیلی دوستانه حرف بزن اگر سوءتفاهمی هست برطرف بشه وبگو که مادلمون تنگ میشه واین حق رو دار ...

چندبار حرف زدم حتی گفتم تو خواهرمی بیا خوب باشیم ولی همون دقیقه جوابه بعد تموممم

انشالله ارزومونه سرش به سنگ بخوره بیاد مثل خواهر باشیم 

یکی داشت باهام دردودل می‌کرد میگفت 

پدر و مادر و برادر و زن داداشم هرسال پنج ماه میان خونه عروسمون  می مونن جوری که تاالان سه تا خونه به خاطر همین عوض کردن چون صابخونه ها میگن ما خونه به زوج جوون دادیم نه به این همه جمعیت !!!!

میگفت بعد ۶ ماه واسه نشستن رفتیم خونه برادرم و خانمش 

عروسمون از قصد در اتاقو کابینت‌ها رو محکم بهم میکوبید میگفت شوهرم هم همش میکوبه تو سرم میگه بیا اینم از زنداداشت و داداشت که جونت بهشون وصله 

یکی داشت باهام دردودل می‌کرد میگفت  پدر و مادر و برادر و زن داداشم هرسال پنج ماه میان خونه عرو ...

اوه چه بد مال مام همین اومد خونمون چقد بریز بپاش رفتیم خونش بزور یکم خورشت گذاشته بود ادم نمیتونست بکشه چپ چپ هم نگات میکرد