2777
2789
عنوان

زنداداش بد

| مشاهده متن کامل بحث + 4939 بازدید | 88 پست

قبل از ازدواج لابد این ور اون ور تو گوشش خوندن که با خانواده شوهر صمیمی نشو بهشون رو نده فلان اینم تحت تاثیر قرار گرفته خیلی داره زیاده روی میکنه 

بچه ها این کاربری دست دو نفر هست💛توجه کنید نی نی یار منو لایک و ریپلای کرد بهم گفت عزیزم لطف داری به من حالا من دیگه عضو هیت مدیره سایت و دست راست نی نی یار شب هستم دست از پا خطا کنید یه تگ میکنم بچه های بالا بیان خدمتتون😎🗿

حالا من برعکس هسم. شانس ندارم .خواستم با خواهرشوهر خوب باشم گفتم خواهر نداره ب جا خواهرش  باشم .خوبی کنم منو گزاشت کنار پشت سرم حرفی ک نزد نبود .تازه خاله هاش تحریکش کردن فحشمم بده..بعد دوسال تازه دوری زنگ رو زنگ میخام تنها برادر زادم  ببینم. 😑شوهرم اجازه نمیده .من ساده بازم اومدم رام  شوهرم‌کردم بگو بیان خونه ببینش  ولشون کن

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واا یعنی چی آخه بچه رو نمیاره منم بارها شده بحث کردیم قهر کردیم ولی دخترم بازم با باباش رفته پیششون چون نوشون و حق دارن ببیننش

دنیا پراز آدمای خوبه اگر نمیتونی یکیشونو پیدا کنی خودت یکی از اونا باش😍 کاربر قدیمی هستم تعلیق شدم....

منم چند وقته میخام برم خونه خواهرشوهرم، شوهرم وقت نداره....

همشم گله و شکایت میکنه خونمون نمیاین   

گفتم حتما اونه که تاپیک زده      

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود...
خدا جای حق نشسته عزیزم 

و جالبه هنوزم متوجه نیست و داره زن داداشش و نفرین می کنه میگه ان شالله سرش بیاد

یکی نیست به خودش بگه همین کار ها رو بذارش سر خانواده شوهرت دراوردی که 

خواهر شوهراش  طفلک به زور باید بچه هاش و می دیدن 

خودش که اصلا اونا رو دعوت نمی کرد اون طفلی ها هم که دعوت می کردن بچه ها رو نمی برد

دنیا اونقدرها جدی نیست   
دنیای عجیبیه .همین الان شوهرم داشت باهام دردول می‌کرد که چرا خواهراش اصلا نه میان نه دعوت می‌کنند آن ...

هی خدا ارزوی ما بعد خانواده شوهرت قدر نمیدونن بخدا 

من همش میگم دنیا دوروزه ادم خوبه خوب باشه زندگی کنه شادی کنه بدون دعوا اونم الان که مرگ زیاد شده جون فوت میشه بعد چی بکوب سرت بگو مرد فلانی چه فایده اخه

حالا این عروس تحفه رو از کجا پیدا کردید معلومه خانواده گشنه گدایی داره کسی سر سفره اشون نون نخورده عادت نداره

من خداروشکر هنوز زن داداش ندارم ولی هر دفعه  خانواده شوهرم میان شهرمون بدون استثنا دعوت میکنم

اگر در کل بدون ناراحتی و گلایه ایی از شما اینجوریه خوب بیشعوره عزیزم از بیشعور هم انتظاری نیست دیگه 

بنظرم برای دیدن برادر و برادر زاده تون شما دعوتشون کنید بیان و به برادرتونم بگین دلمون براتون تنگ شده بیاین که ببینیمتون و کلا بگو بخند کنید اگر اون خانمم رفت توو قیافه شما سخت نگیرین بهش 

هدیه های برادرزاده تونم تو مهمانی های خودتون بدین به برادرتونم بگین خیلی وقته خریدم ندیدمتون که بهتون بدم 

هر چند اون خانم بداخلاقی میکنه شما اهمیت ندین تا خودش متوجه بشه الکی تو قیافه اس و به خودش سخت گرفته