2777
2789
عنوان

جهاز

314 بازدید | 43 پست
کمترین زمانی که میشه جهاز و تهیه کرد و با سلیقه باشه چقدر وقته به نظرتون چقدر حدودا هزینه میبره جهاز متوسط و خوب ? کجا از تهران میشه تهیه کرد که شیک و قیمت خوب باشه راه کاری واسه مدیریت خرید دارین مرسی از همگی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه پول تو دستت باشه ۲ هفته ای کامل میشه همه رووو خرید سرای ایرانی خوبه نزدیگ تهران
میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
وای سه روز و دو هفته چیه اصلا تو این مدت سرویس چوب و پرده رو اماده نمیکنند من سر جهاز خودم پول بود اما خیلی طول کشید حداقل سه ماه طول میکشه
‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
اول یه لیست تهیه کن بعد سعی کن اول چیزای درشت و اصلی رو بگیری نری چیزای خرد و الکی که به کارت نمیان رو بخری... بعد مشخص کن از هر کدوم چه مارکی چه رنگی میخوای بخری و دسته بدی کن هر کدوم رو که یجا گیر میان رو یجا برداری خیلی بهتره ... بعدم فرش رو ما از کارخونه گرفتیم 500 با بازار اختلاف داشت هر کدوم مبلا و سرویس خوابم از تولیدی خیلی بصرفه بود و شیک هم بودن
اره پول فراوون باشه1هفته. اگه پول متوسط باشه 20روزه.
ﺳَﺮ ﺳِﻮﺍﯾﯽ ﻭ ﻧَﻢ ﻧَﻢِ ﻭﺍﺭﺵ.... ﺗﻪ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﻭ ﻣِﻪ ﻫﺎﺭِﺵ ﻫﺎﺭِﺵ.... ﮐَﺌﻮ ﺁﺳﻤﻮﻧﻪ ﮐِﻤِﻪ ﺳِـــــﻔﺎﺭﺵ.... ﻣِﻪ ﺩﻟﺒﺮ ﺭﺍﻩ ﺩِﺭﻩ نَﺌﯿﺮﻩ ﻭﺍﺭﺵ....