2777
2789
عنوان

جهاز

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 43 پست
چوبی ها شامل؛ سرویس خواب. مبل 9نفره. میزناهارخوری 4نفره. برفه. میز تلفن. میز تلویزیون همش شد 8300
ﺳَﺮ ﺳِﻮﺍﯾﯽ ﻭ ﻧَﻢ ﻧَﻢِ ﻭﺍﺭﺵ.... ﺗﻪ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﻭ ﻣِﻪ ﻫﺎﺭِﺵ ﻫﺎﺭِﺵ.... ﮐَﺌﻮ ﺁﺳﻤﻮﻧﻪ ﮐِﻤِﻪ ﺳِـــــﻔﺎﺭﺵ.... ﻣِﻪ ﺩﻟﺒﺮ ﺭﺍﻩ ﺩِﺭﻩ نَﺌﯿﺮﻩ ﻭﺍﺭﺵ....
من یه روش بهت میگم خیلی خوبه. اگه پولت کافیه اینجوری پیش برو
ﺳَﺮ ﺳِﻮﺍﯾﯽ ﻭ ﻧَﻢ ﻧَﻢِ ﻭﺍﺭﺵ.... ﺗﻪ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﻭ ﻣِﻪ ﻫﺎﺭِﺵ ﻫﺎﺭِﺵ.... ﮐَﺌﻮ ﺁﺳﻤﻮﻧﻪ ﮐِﻤِﻪ ﺳِـــــﻔﺎﺭﺵ.... ﻣِﻪ ﺩﻟﺒﺮ ﺭﺍﻩ ﺩِﺭﻩ نَﺌﯿﺮﻩ ﻭﺍﺭﺵ....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اول رختخواب هات رو سفارش بده. بعد از کف خونه شروع کن. یعنی اول موکت و فرش و پادری هات رو بخر بیار بچین. همون موقع برو دنبال مبل و پرده چون تا اماده بشه و تحویل بدن طول میکشه بعد برو دنبال ظرفای اشپزخونه.اول سرویس ها و قابلمه هات رو بخر بعد بدو دنبال وسایل لاکی و دم دستی و پارچه ای هایاشپزخونه. تا وسایل آشپزخونه و کابینت ها رو بچینی مبل و پرده هم حاضر میشه. بعد میری دنبال وسایل برقی و گاز و یخچال و لباسشویی و... آخرش هم که همه وسایل چیده شد نگاه میکنی ببینی کجای خونه خلوته میری دکوری و چیزهای تزیینی میخری. انشالله خوشبخت بشی

عزیز دلم اومدم تو اولین تاپیکتو انگار دارم باهات زندگی میکنم

چون لحظه لحظه حال خوبت که  داری زندگیتو میساری دارم میبینم اینکه از سال 95 تا 1401 چقدر زندگیت عوض شده و  زیر و رو شده

دلم میخواد بغلت کنمو آنقدر محکم فشارت بدم که تمام وابستگیتو فکر و خیالت از سرت بزنه بیرون و عاقلانه بشینی تصمیم بگیری و یکبار برای همیشه این دندون لقو بکنی

ولی من دلم گرفت

گذر زمان چکارا که نمیکنی!هیچوقت فکرشو نمیکردی آخرش اینجوری شه

شوش شیکترینها رو داره اگه پول باشه یک ماهه میشه همه چیو خرید متوسط بیست الی بیست و پنج میلیون میشه

۲۰ الی ۲۵ میلیون؟؟؟؟؟؟

من الان بالای ۱۰۰ملیون خریدم بازم نصف بیشترش مونده خیلی گرونه همه چیز 

☠زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه ، تو قوی تر شوـ٨ـﮩـ۸ـﮩ♡ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ️ در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🤞🏻
عزیز دلم اومدم تو اولین تاپیکتو انگار دارم باهات زندگی میکنم چون لحظه لحظه حال خوبت که  داری ز ...

قیمتارو فقط☹️🤦‍♀️

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠
۲۰ الی ۲۵ میلیون؟؟؟؟؟؟ من الان بالای ۱۰۰ملیون خریدم بازم نصف بیشترش مونده خیلی گرونه همه چیز 

واسه ۹۶

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠

بچه ها بخدا نمیخام پز بدم ولی سوال شد واسم میگید ۴۰ تومن و ۵۰ تومن من خانم خواهرزادم فقط یخچالش شد ۷۰ تومن از جهازش مبلغ رو اشتباه نمیگید؟ کل جهازش شد حدودای ۳۰۰ تومن

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.
عزیزم تاپیک مال پنج سال پیشه یارو الان بچه ام داره😑😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

☠زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه ، تو قوی تر شوـ٨ـﮩـ۸ـﮩ♡ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ️ در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🤞🏻
چوبی ها شامل؛ سرویس خواب. مبل 9نفره. میزناهارخوری 4نفره. برفه. میز تلفن. میز تلویزیون همش شد 8300

یادشبخیر اون موقع رو چه قیمت ها خوب بودن الان میز تلفن من خریدم ۳میلیون😪😪😪