2777
2789
عنوان

جهاز

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 43 پست
دوستم خیلی عجله داشت بین عقد و عروسی اش فقط دوماه فاصله بود همه چیش عجله ای شد اصلا از جهازش راضی نبود میگفت فرصت نکردم بگردم چیز خوب پیدا کنم هر چی دیدم خریدم دو ماه طول کشیده بود
‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما مازندرانیم. واسه خواهرم دوسال پیش خرید کردیم شد 50 تمن
ﺳَﺮ ﺳِﻮﺍﯾﯽ ﻭ ﻧَﻢ ﻧَﻢِ ﻭﺍﺭﺵ.... ﺗﻪ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﻭ ﻣِﻪ ﻫﺎﺭِﺵ ﻫﺎﺭِﺵ.... ﮐَﺌﻮ ﺁﺳﻤﻮﻧﻪ ﮐِﻤِﻪ ﺳِـــــﻔﺎﺭﺵ.... ﻣِﻪ ﺩﻟﺒﺮ ﺭﺍﻩ ﺩِﺭﻩ نَﺌﯿﺮﻩ ﻭﺍﺭﺵ....
زهره خانمی من مامانم از اول میگفت بریم خرد خرد بخریم تو این چند ماهه من مخالف بودم اما حالا میترسم ٢ ماهه حول حولی شه راضی نباشم شما کی عروسی کردی ؟ چقدر طول کشید جهازت جمع شد
فقط واسه پرده و رختخواب یه کم طول میکشه. تقریبا دوسه هفته
ﺳَﺮ ﺳِﻮﺍﯾﯽ ﻭ ﻧَﻢ ﻧَﻢِ ﻭﺍﺭﺵ.... ﺗﻪ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﻭ ﻣِﻪ ﻫﺎﺭِﺵ ﻫﺎﺭِﺵ.... ﮐَﺌﻮ ﺁﺳﻤﻮﻧﻪ ﮐِﻤِﻪ ﺳِـــــﻔﺎﺭﺵ.... ﻣِﻪ ﺩﻟﺒﺮ ﺭﺍﻩ ﺩِﺭﻩ نَﺌﯿﺮﻩ ﻭﺍﺭﺵ....
من نه سال پیش عروسی کردم و یکسال و نیم طول کشید تا جهازم اماده سد البته پول از اول تو حسابم بود بابام همون اول کل پول رو ریخت تو حسابم نه سال پیش با دلار ٩٠٠تومن و بدون تحریم ١٨میلیون جهازم شد
‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
ما جهیزیه خواهرمو دوماه قبل عروسیش شروع کردیم کاملا اماده بود روز عروسیش
برقی ها همه مارک appex واقعا عالی بود. خیلی راضی هستش.