2777
2789
عنوان

جراحی بینی

400 بازدید | 42 پست

سلام وقت بخیر

من بینیم مشکل داره واقعا استخوانیه قوز داره و سر پایینه و اعتماد به نفس برام نذاشته

خیلیا پیش دکتر مورد نظرم عمل کردن دور و برم و راضی بودن از کارش( زمانی تو اراک) 

جدای از اینکه اصلا دلم نمیخواد این کارو انجام بدم چون دوست ندارم و از طرفیم میترسم از خطر مرگ و بهوش نیومدنش چند وقتیه حس میکنم وقتی نفس عمیق میکشم یه دردیو تو قفسه سینم اونم بیشتر سمت چپ حس میکنم

با این حال بازم به عمل فکر کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم قبل عمل خیلی میترسیدمو ازین فکرا میکردم اما بعدش که انجام دادم کلی به خودم خندیدم که از همچین عمل ساده ای میترسیدم، من پیشنهادم اینکه ازمایش های قبل عمل رو بدی بعد که دیدی هیچیت نیست با خیال راحت عمل کنی 

من که خیلی راضیم از اینکه عمل کردم قوز داشت زشت بود منم اراک عمل کردم 

منم دماغم خیلی زشته طوریه که همه بهم میگن عمل کن

مامانم همه کاراشو کرده فقط مونده ببرتم بیمارستان چون خودشم عمل کرده ولی من به دلم نیست اصلا

از خطر مرگ و بیهوشی که اصلا نترس چون کلی آزمایش میگیرن ازت

و همه بیماری هاتو میپرسن اگه تشخیص بدن نمیتونی عمل کنی بهت میگن

من خودم دیروز عمل کردم

لایک نکنید.. هرکی لایک کرد سوسک بشه ایشالله...فقط ریپلی دوس دالم🥲
منم دماغم خیلی زشته طوریه که همه بهم میگن عمل کن مامانم همه کاراشو کرده فقط مونده ببرتم بیمارستان چ ...

برو عمل کن پشیمون نمیشی. من کل خانواده ناراضی بودن با گریه قهر رفتم عمل تو که راضین نگران نباش آزمایش و نوار قلب میگیرم خدایی نکرده مشکل داشته باشی عملت نمیکنن.   من بینیم قوز داشت نوکش افتاده بود الان طبیعی عمل کردم تازه میفهمم بینیم چقد بد بود اه

منم قبل عمل خیلی میترسیدمو ازین فکرا میکردم اما بعدش که انجام دادم کلی به خودم خندیدم که از همچین عم ...

چی بگم

ببین دیگه چقدر اوضاع بینیم خرابه که کل دنیا منتظرن من برم این کوفتیو عمل کنم ولی همش احساس میکنم یه اتفاق بدی میوفته