2821
2789
عنوان

جراحی بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 42 پست
اطراف ما کلی خانوم رفتن عمل کردن پیش این زمانی خیلیم راضی بودن الان مامانمم رفته با اینکه گوشتی بود ...

خیلی بینی ظاهری خوب درمیاره ولی میگن ی دستیار آورده اون خراب می‌کنه این حرفا ت همین نی نی سایت چندتا نظر منفی دربارش داده بودن دروغ چرا ترسیدم 

از بیهوشی اینا نترس اتفاقا اصلا نمی‌فهمی ی خواب عمیقی پا میشی منم ترس داشتم رنگم پریده بود اصلا ب وضعی ولی تنها موقعی ک ترس ندارع همین بیهوشیه

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلام عزیزم من که خیلی راضیم از عمل بینیم. چند سال پیش عمل کردم. چهرم واقعا عوض شده.

سلام گلم خدا رو شکر

منم خانوادم خیلی اصرار دارن برم عمل کنم چون چهرم ریزه و بینی بزرگ استخوانی و قوز دارم واقعا زشتم کرده ولی خودم از بیهوشی میترسم شدیدا چون تجربه اولمه و کمی هم احساس درد دارم تو قفسه سینم گاهی اوقات

سلام گلم خدا رو شکر منم خانوادم خیلی اصرار دارن برم عمل کنم چون چهرم ریزه و بینی بزرگ استخوانی و قو ...

مرسی عزیزم

نگران نباش پیش دکتر خوب بری طوری نمیشه. من پیش دکتر پاک فطرت عمل کردم. دوستامم همینطور. هممونم راضی هستیم. کارش حرف نداره. 

من پیش دکتر حسنانی جراحی بینی کردم البته تهران هست اما واقعا ارزش داره من خودم از عملم خیلی راضی هستم. بینی م گوشتی بود و خیلی نگران بودم که خوب نشه. به توصیه یکی از دوستام نمونه کارهای دکتر حسنانی دیدم و عمل کردوم . الان بعد از دو سال هیچ مشکلی ندارم. اگر خواستی بگو شماره مطب شو برات بفرستم البته سرچ گوگل هم کنی آدرس و شماره تماس مطبش میاد. 

من دکتر علی بصام رو بهت معرفی میکنم به نظر من بهترین جراح بینی داخل تهران هستند کارشون خیلی خوبه ...

من خودم برای عمل بینیم رفتم پیش دکتر علی بصام خیلی راضی بودم فرم بینیم عالی شده و مشکل تنفسی خیلی برام مهم بود که خداروشکر برام پیش نیومد

اگر دنبال جراح خوب هستید من دکتر شاهرخ خوش سیرت رو بهت معرفی می کنم. من که از عملم خیلی خیلی راضی هستم. شماره تماس و آدرس شو برات میذارم نمونه کارهای جراحی شم می تونی ببینی.

تهران، میدان ونک، خیابان گاندی شمالی، پلاک ۸، واحد ۱۳

02188675511