2821
2789
عنوان

جراحی بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 42 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چی بگم ببین دیگه چقدر اوضاع بینیم خرابه که کل دنیا منتظرن من برم این کوفتیو عمل کنم ولی همش احساس م ...

یکم استرس عادیه اما الکی که نیست اگه مشکل داشته باشی اصلا عمل نمیکنن، من برای عمل که رفته بودم نفر قبلیو که از اتاق اوردن بیرون یه زن ۵۰ ساله بود بینیشو عمل کرده بود، وقتی دیدم اون چیزیش نشده دیگه به خودم مطمئن شدم که چیزی نمیشه، تازه من تا روز اخر سیگار کشیده بودم سر اون میترسیدم شما اگه اهل چیزی نباشی که امکان نداره اتفاقی برات بیوفته 

برو عمل کن پشیمون نمیشی. من کل خانواده ناراضی بودن با گریه قهر رفتم عمل تو که راضین نگران نباش آزمای ...

اهان اخه من مامانم خرداد امسال عمل کرد نوار نداده بود فقط یه ازمایش

یکم استرس عادیه اما الکی که نیست اگه مشکل داشته باشی اصلا عمل نمیکنن، من برای عمل که رفته بودم نفر ق ...

اهل چیزی که نیستم ولی هم بدنم ضعیفه هم این درده و یکم کم خونی می‌ترسونن منو

مشکل تنفسی نگرفتی ? عوارض بلند مدت داشت ?

من بینیم انحراف داشت الان تازه میفهمم نفس کشیدن یعنی چی 

مشکلی ندارم 

تنها مشکلم اینه ک پره های بینیم ورم داره دوست دارم زودتر جا بیوفته

اهان به سلامتی من مامانم رفته پیش زمانی انگار این نمیگیره

راستش من جرعت نکردم برم پیش زمانی ناراضی داشت منم چون با کلی بدبختی خانواده راضی کرده بودم اگ میرفتم ناراضی میشدم خیلی بد میشد

من بینیم انحراف داشت الان تازه میفهمم نفس کشیدن یعنی چی  مشکلی ندارم  تنها مشکلم اینه ک ...

دکارت حلق و بینی بود ?یکی پیدا کردم جراح پلاستیکه میگه انحرافت درست میکنم ولی زیاد نه نمیشه پره هاتم خوبه دست نمیزنم نوک بینی رم برای هیچ کسی زیاد نمیشه کاری کرد 

راستش من جرعت نکردم برم پیش زمانی ناراضی داشت منم چون با کلی بدبختی خانواده راضی کرده بودم اگ میرفتم ...

اطراف ما کلی خانوم رفتن عمل کردن پیش این زمانی خیلیم راضی بودن الان مامانمم رفته با اینکه گوشتی بود اما خیلی قشنگ شده 

الانم کلا بسیج شدن بفرستنم عمل بعد کنکورم

منم میترسم شدید از بهوش نیومدن و ایست قلبی وسط عمل

دکارت حلق و بینی بود ?یکی پیدا کردم جراح پلاستیکه میگه انحرافت درست میکنم ولی زیاد نه نمیشه پره هاتم ...

آره حلق بینی بود به منم گفت پره هات دست نمی‌زنم خوبه ولی الان حس میکنم نسبت ب بینیم بده ولی انحرافم کاملا برطرف شده نوک ببینیم داده بالا متناسبه