2777
2789
عنوان

مادرشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3264 بازدید | 103 پست
عزیزم شرایطتو درک میکنم منم تو عقد باردار شدم  ولی من مثل شما هفته ۲۷ نفهمیدم هفته ۴ بودم ک فه ...

دلت اومد سقطش کنی الان عذاب وجدان نداری الانم بچه داری؟یا ن

یه جا خیلی قشنگ نوشته بود که:🦋توکل مفهوم خیلی قشنگی داره،یعنی؛ خدایا من نمیدونم چجوری؟ولی تو درستش کن🦋
سلام خواهشا مراقب خودت و تو راهیت باش ناراحت نکن خودتو خدا بزرگه، خودت وبچه ات واجبید.  ذکر ...

خیلی ممنون عزیزم برام دعا کن 

میشه برای پدرم فاتحه بفرستید دخترم رستاجون ۲ سال و نیمشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه ملت رو اسکول خودت کردی تاپیکای قبلت گفتی که ۲۷ هفته هس بارداری و خبر نداشتی مگه میشه کسی ۶ ماهه ب ...

اگه حساب کنی ۲۷ هفته همون نزدیک ۷ ماه میشع 

دلیلی برای دروغ گفتن ندارم حوصله هم ندارم عزیزم 

از تاپیک برو اگه اذیتی 

بابام اوکی باشه من هر جور باشه کنار میام  اتفاقا تادیشب که تصمیم نداشتم نگه دارم ۲ و ۳ تا لیوا ...

وای تو رو خدا نکن مشکلی واست پیش میاد من ۱۳ هفته بود سقطم خیلی سخت بود تازه بچم تو ۸ هفته متوقف شده بود😭

یه جا خیلی قشنگ نوشته بود که:🦋توکل مفهوم خیلی قشنگی داره،یعنی؛ خدایا من نمیدونم چجوری؟ولی تو درستش کن🦋
عروسی مهم نیست برام از ریلکسیشن مادرشوهرم زورم گرفته  میگه من دو ماه پیش فهمیدم بهت نگفتم  ...

مادر شوهرت فهمیده مامانت متوجه نشده بود؟!

فَاللّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمين
مادرشوهرت مثلا از ظاهرت فهمیده ک بارداری اره ؟

شوهرم ی حاج بیبی داره ۹۰ سالشه اون به مادرشوهرم گفته سارا حامله اس 

انقد بی رحمن بهم نگفتن من خودم ضعیفم بچم معلوم نیست چقد ضعیف باشه

مادر شوهرت فهمیده مامانت متوجه نشده بود؟!

مادرشوهرم نفهمیده مادربزرگ شوهرم بهش گفته 

نه مامانم نفهمیده

خیلی ممنون عزیزم برام دعا کن 

الهی چشم قابل باشم حتما

خواهشا برو تحت نظر دکتر باش

به ناراحتی و حرفا هیچی گوش نکن

سوره والعصر زیاد بخون

میدونم برات سخته ولی میگذره

🧚‍♀️بهترین ها سهم تو باشه‌.
اگه حساب کنی ۲۷ هفته همون نزدیک ۷ ماه میشع  دلیلی برای دروغ گفتن ندارم حوصله هم ندارم عزیزم&nb ...

دختره خوب من خودم متاهلم این چیزا رو خیلی خوب میفهمم اصن پریودیت ب کنار چجور تا ۷ ماه نفهمیدی بارداری ؟؟؟ بچه ینی تکون نمیخورد ؟؟؟ شکم نداشتی ؟؟؟

وای تو رو خدا نکن مشکلی واست پیش میاد من ۱۳ هفته بود سقطم خیلی سخت بود تازه بچم تو ۸ هفته متوقف شده ...

الهی عزیزم انشاالله خدا ی نی نی سالم بهت بده

دلت اومد سقطش کنی الان عذاب وجدان نداری الانم بچه داری؟یا ن

کسی ب دل من کار داشت؟ می‌دونی چند هفته کارم شده بود گریه 

من یک هفته قبل اینکه بفهمم باردارم خواب دیدم 

خواب دیدم ی پسر بچه بغلمه ک کل بدنش خونیه و هیچکس نمیخوادش من گرفتم بغلم ک بدمش ب همسرم همسرم میگه من بچه این شکلی نمی‌خوام و...

ی هفته بعدش فهمیدم باردارم شوهرم مادر شوهرم قرص گرفتن مجبورم کردن سقطش کنم ...

هنوز داغش ب دلمه 

چهار ماه پیش خواب دیدم رفتم سونو گرافی دکتر میگه بچتون ی دختر و سالمه شوهرم تو خواب کلی ذوق کرد 

الان چهار ماهه باردارم ... و دختره

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️
دختره خوب من خودم متاهلم این چیزا رو خیلی خوب میفهمم اصن پریودیت ب کنار چجور تا ۷ ماه نفهمیدی باردار ...

این یکم عجیبه 

حتی بچه های ب شدت آروم هم گاهی تکون میخورم لگدمیزنن

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️
الهی چشم قابل باشم حتما خواهشا برو تحت نظر دکتر باش به ناراحتی و حرفا هیچی گوش نکن سوره والعصر زی ...

خیلی ممنون بیان به بابامم بگن یکم جو آروم شه میرم دکتر ببینم چجوریه وضعیتم سونو که گفت همه چیزش نرمالع الان ۱ ک و ۱۰۰ گرمه 

میرم ببینم کی تاریخ زایمان میده بعدشم چهار تا تقویتی بده بخورم این بچه بیچاره جون بکیره