2777
2789
عنوان

مادرشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3264 بازدید | 103 پست
وای خدا خودش کمکت کنه  ایشالا خدا به مامان و باباتم صبر بده

فقط نگران پدرم هستم میترسم سکته کنه حالش بد بشه 

ترو خدا دعا کن داداش بزرگم شهر دیگه اس زنگ زدیم بهش گفت آخر هفته خودم میام بهش میگم دل تو دلک نیست آخر هفته اونا هم میان صحبت کنن از صبح همش باهاشون دعوا داریم 

میشه برای پدرم فاتحه بفرستید دخترم رستاجون ۲ سال و نیمشه

شوهرم خیلی بیشعوره میگه من هیچ کاری نکردم من از خودم مطمئنم الان از دیشب با خودش و مادرش دعوام شده چ ...

عزیزم شرایطتو درک میکنم منم تو عقد باردار شدم 

ولی من مثل شما هفته ۲۷ نفهمیدم هفته ۴ بودم ک فهمیدم 

و بازم برعکس شما با اینکه خانواده حساسی داشتم التماس میکرد ب شوهرم ک نگهش داریم و واقعا دوسش داشتم 

ولی مادرشوهرم و شوهرم مجبورم کردن سقطش کنم ...

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هدیه ای بوده که خدا زودتر از وقتی که میخواستی بهت داده

لابد حکمتی بوده ،قدرشو بدون و ناشکری نکن عزیزم.مطمئن باش پدر عزیزتون هم  شرایط پیش اومده رو می پذیره و لازم نیست انقدر استرس داشته باشی

چ شوهر گاوی خب الان میخوای قید عروسی رو بزنی بدون عروسی بری سر خونه زندگیت ؟ چون برای سقط خیلی دیره ...

قرار شده بگین نزدیک مادرم اینا خونه بگیره سرویس طلا باقی مانده وسایلی که نخریده همه رو بخره 

پول مجلسم حساب کنیم بدن به من 

بدون عروسی میرم مامانم گفت بعد زایمان برو لباس سفید بپوش آرایشگاه برو بری آتلیه عکس بندازی 

البته من مجلس عقدم بزرگ بود 

هدیه ای بوده که خدا زودتر از وقتی که میخواستی بهت داده لابد حکمتی بوده ،قدرشو بدون و ناشکری نکن عزی ...

بخدا به همین وقت عزیز جوونی و درس و دانشگاه خودم به درک فقط نگران مادر و پدرم هستم

عزیزم شرایطتو درک میکنم منم تو عقد باردار شدم  ولی من مثل شما هفته ۲۷ نفهمیدم هفته ۴ بودم ک فه ...

دروغ چرا انقد میترسم که پدرم کاریش بشه یا با مامانم دعوا کنه و... هنوزم حاضر گناهش رو گردن بگیرم سقطش کنم ی جوری ولی چیکار کنم کخ مجبورم نگه دارم 

فقط نگران پدرم هستم میترسم سکته کنه حالش بد بشه  ترو خدا دعا کن داداش بزرگم شهر دیگه اس زنگ زد ...

وای🥺😭خیلی برات ناراحتم 

یه جا خیلی قشنگ نوشته بود که:🦋توکل مفهوم خیلی قشنگی داره،یعنی؛ خدایا من نمیدونم چجوری؟ولی تو درستش کن🦋
فقط نگران پدرم هستم میترسم سکته کنه حالش بد بشه  ترو خدا دعا کن داداش بزرگم شهر دیگه اس زنگ زد ...

کاریه ک شده ولش کن حالا اگ زودتر میفهمیدی خیلی بهتر بود الان حتی برای عروسی هم دیر شد ولش کن نگران نباش انشالله ک باباتم درک کنه پدر مادرا همیشه جوش بچه هارو میزنن دیکه 

کاریه ک شده ولش کن حالا اگ زودتر میفهمیدی خیلی بهتر بود الان حتی برای عروسی هم دیر شد ولش کن نگران ن ...

عروسی مهم نیست برام از ریلکسیشن مادرشوهرم زورم گرفته 

میگه من دو ماه پیش فهمیدم بهت نگفتم 

تو بودی ناراحت نمیشدی؟

من انقد ضعیفم خودم کم خونی مینور دارم بعد خبر نداشتم باردارم انقد ضعیف شدم خودم به جهنم بچه معلوم نیست چقد ضعیف باشه 

انقد اینا ظالمن

دروغ چرا انقد میترسم که پدرم کاریش بشه یا با مامانم دعوا کنه و... هنوزم حاضر گناهش رو گردن بگیرم سقط ...

الان برای سقط دیره ن قرص کار می‌کنه ن زعفران ....

بیمارستان هم انجام نمیده تا دکتر مجوزنده 

بپذیرش این روزا میگذره

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️
بخدا به همین وقت عزیز جوونی و درس و دانشگاه خودم به درک فقط نگران مادر و پدرم هستم

درس و دانشگاهتو میتونی ادامه بدی فقط یکم کارت سختتر میشه

بنظرم برای پدر و مادرت هم نگران نباش اونها هم شرایطو درک میکنن و مطمئنا مشکلی پیش نمیاد

یه ملت رو اسکول خودت کردی تاپیکای قبلت گفتی که ۲۷ هفته هس بارداری و خبر نداشتی مگه میشه کسی ۶ ماهه باردار باشه و نفهمه این داستان های تخیلی رو از کجاتون میارین الانم ک ۷ ماهته و میگی پدرت خبر نداره ینی شکمم نداری 

سلام

خواهشا مراقب خودت و تو راهیت باش

ناراحت نکن خودتو خدا بزرگه، خودت وبچه ات واجبید. 

ذکر فرستادم بگو

با دل خوش وخوبی زایمان کنی 

شاهد خوشبختی دخترت باشی

🧚‍♀️بهترین ها سهم تو باشه‌.
الان برای سقط دیره ن قرص کار می‌کنه ن زعفران .... بیمارستان هم انجام نمیده تا دکتر مجوزنده  ب ...

بابام اوکی باشه من هر جور باشه کنار میام 

اتفاقا تادیشب که تصمیم نداشتم نگه دارم ۲ و ۳ تا لیوان زعفرون و تخم گشنیز غلیظ خوردم از دیروز دیگه نمیخورم